The Prodigy-yhtyeen laulaja Keith Flint, 49, ja näyttelijä Luke Perry, 52, menehtyivät maanantaina. Molemmat tunnettiin viihdemaailmassa 1990-luvulta lähtien ”pahoina poikina”.

Keith Flint

The Prodigyn laulaja ja keulakuva Keith Flint (kuva yläpuolella) eli yhtyeen 1990-luvulla käynnistyneestä rakettimaisesta menestyksestä lähtien todellista pahan pojan elämää. Yhtyeen tunnetuimpia hittejä ovat ”Firestarter” ja ”Smack My Bitch Up”.

Energisistä lavaesiintymisistään tunnettu Flint taisteli kolme vuosikymmentä huume- ja alkoholiriippuvuutta sekä masennusta vastaan. The Sunin mukaan Flint ajatui erityisen vaikeaan henkilökohtaiseen tilanteeseen erottuaan äskettäin vaimostaan, japanilaisesta mallista ja DJ:stä, Mayumi Kaista. Eron myötä Flint joutui myymään turvasatamakseen kutsumansa maatalon. Hän oli myös laittanut omistamansa pubin myyntiin. Flintin kuoleman syyksi on vahvistettu itsemurha. The Prodigyn oli tarkoitus esiintyä tulevan kesän Provinssirock-festivaalilla.

Luke Perry

Luke Perry esitti pahaa poikaa Dylan McKayta 90-luvun supersuositussa Beverly Hills 90210 -sarjassa. Perryn esittämä hahmo kärsi sarjassa muun muassa alkoholiongelmista. Pitkän näyttelijänuran luoneen Perryn yksityiselämä oli kuitenkin kaukana McKayn roolihahmosta. Viimeksi hänet nähtiin Netflixin suositussa Riverdale-sarjassa. Rakastettua näyttelijää on muisteltu erittäin hyväsydämisenä ihmisenä, joka oli aina valmis auttamaan muita.

Perry menehtyi eilen viime keskiviikkona saamansa aivoinfarktin jälkivaikutuksiin läheistensä ympäröimänä. Perryn tiedottajan Arnold Robinsonin mukaan näyttelijän viimeisiä hetkiä olivat jakamassa hänen lapsensa Jack ja Sophie, puoliso Wendy Madison Bauer, ex-vaimo Minnie Sharp, vanhemmat, sisarukset sekä muut läheiset perheenjäsenet ja ystävät.

”Pahat pojat” Luke Perry ja Keith Flint ovat omilla tavoillaan jättäneet lähtemättömän vaikutuksen kollegoiden, ystävien, perheiden sekä fanien sydämiin ja heidän ennenaikainen poismenonsa tuli kaikille mykistävänä suru-uutisena.

Lähteet: The Sun, AFP

Kuvat: Facebook / Instagram