Kendall Jennerin ”kaksoisveli” Kirby astuu viimein julkisuuteen omaa nimeään kantavassa ohjelmassa.

Kardashian- ja Jenner-klaani on jo maailmankuulu, mutta on vielä yksi ”sisarus” jota maailma ei ole koskaan tavannut. Hän on Kirby Jenner, 24, amatöörimalli joka tykkää rullaluistella ja on vihdoin saamassa oman näytönpaikkansa julkisuudessa.

Kirby aloitti oman ohjelmasarjansa viime viikonloppuna suoratoistoalusta Quibissa. Hän esittelee itsensä maailmalle Kendall Jennerin veljellisenä kaksosena ohjelmansa trailerissa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kirby Jenner näyttää saavan kaiken tuen perheeltään, sillä ohjelman trailerissa ovat mukana Kris-äidin lisäksi kaikki sisarukset.

– Perheeni on täynnä ihmisiä jotka tekevät tärkeitä asioita. Kaksoissiskoni Kendall on malli, Kourtney tekee vauvoja, Khloe on pitkä ja Kylie valmistaa huulipunia. Äitini tekee bisnestä ja siskoni Kim harjoittelee kuinka tulla lakimieheksi, joten luulen, että minäkin voin tehdä melko hauskoja juttuja, Kirby kertoo trailerilla.

– Olen 24-vuotias ja luulen, että minun on aika kantaa korteni kekoon perheen bisneksissä, hän jatkaa.

Mistä ihmeestä oikein on kyse?

Kirby Jenner on todellisuudessa performanssitaiteilija ja some-julkkis jolla on jo 1,4 miljoonaa seuraajaa. Hän nousi julkisuuteen ensimmäisellä Instagram-julkaisullaan vuonna 2015. Mies julkaisi tuolloin kuvan jossa on yhdistetty hänen ja Kendalin kasvot.

Tämän jälkeen hän on julkaissut huiman määrän photoshopattuja kuvia erilaisista tilaisuuksista ja lomamatkoista joissa poseeraa yhdessä Kendallin kanssa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kirby Jennerin todellinen henkilöllisyys on edelleen mysteeri. Muutamissa haastatteluissa joita hän on antanut vuosien varrella, hän haastaa hahmonsa ja esittäytyy aina Kendallin todellisena kaksoisveljenä.

Näyttää siltä, ettei kuuluisalla perheellä ole mitään ongelmia olla mukana vuosikymmenen vedätyksessä, vaan he nauttivat täysillä joka hetkestä Kirbyn rinnalla tämän parodiassa.

Katso ohjelman traileri alta.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.