Katie Pricen Sussexin kartano tuhottiin murrossa – lohduttajana uusi miesystävä

Viiden lapsen äiti epäilee, että kyseessä on kohdennettu hyökkäys häntä kohtaan.

Glamourmalli Katie Price, 42, on viime aikoina saanut elämänsä raiteilleen raitistuttuaan. Hän on myös yrittänyt hoitaa raha-asioitaan kuntoon. Price on muun muassa remontoinut 1.3 miljoonan punnan kartanoaan myyntikuntoon.

Viime sunnuntaina kartanoon kuitenkin murtauduttiin. Tähti on asunut remontin ajan vuokralla toisessa kiinteistössä, eikä ollut kotona murron hetkellä. Murron huomasi ensimmäisenä Pricen naapuri, joka on pitänyt taloa silmällä perheen poissaollessa.

Mittavat vahingot

Murtautujat jättivät muun muassa yläkerran hanat vuotamaan aiheuttaen välikaton romahtamisen sekä mittavat vesivahingot. Lisäksi Pricen henkilökohtaiset tavarat oli pengottu ja levitelty ympäri taloa.

Price on viime aikoina taistellut myös somekiusaamista vastaan ja kehoittanut poliitikkoja muuttamaan lakia, jotta kiusaajat saataisiin kuriin. Hän uskookin, että murto voi liittyä somekiusaajiin jollakin tavalla.

– Katie on järkkyttynyt. Hän pelkää, että kuka tahansa tämän takana onkin, kyseessä on henkilökohtainen hyökkäys, kertoo The Sun -lehden lähde.

Pricen lohduttajana toiminee uusi miesystävä Carl Woods, 31. Mies on esiintynyt vuonna 2016 brittien Love Island reality-ohjelmassa ja toimii nykyään autokauppiaana.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue Katie Pricen elämänmuutoksesta.