Entinen huippumalli ja nykyinen yrittäjä Anne Kukkohovi, 52, paljasti viikonloppuna suuren yllätyksen omalla Instagram-tililllään. Kukkohovi on hankkinut poikkeuksellisen rohkean tatuoinnin käsivarteensa.

Tatuointi on muisto pitkästä purjehdusreissusta Atlantin yli, jonka Kukkohovi teki viiden muun suomalaisjulkkisten kanssa Atlantin yli -ohjelmassa. Ääriolosuhteissa toteutettu purjehdus on jäänyt Kukkohovin mieleen pysäyttävänä kokemuksena, ja nyt hän haluaakin ikuistaa osan muistoista ihoonsa.

Kukkohovi on julkaissut omalle Instagram-tililleen näyttävän otoksen, jossa hän poseeraa uuden tatuointinsa kanssa. Oikeaan käsivarteen tehdyssä kuvassa on ilman yläosaa uiskenteleva merenneito, joka pitää kädessään atrainta.

Kukkohovi vaikuttaa olevan lopputulokseen hyvin tyytyväinen.

– Purjehdus Atlantin yli oli minulle niin voimakas ja tärkeä, joten… ta-daa! Tämä vanhan mallinen / pin up -merenneito kutsui minua ja nyt hän on tässä. Me teimme sen! Kukkohovi hehkuttaa kuvatekstissään englanniksi.

Ilmeisesti Kukkohovi ei tuntenut tatuoinnin ottamisen aikaan kovin suurta kipua, sillä hän kiittää tatuointitaiteilijaa vuolain sanoin.

– Tämä päivä oli täynnä naurua – aivan kuten ne päivät, joina purjehdimme yli valtavan meren, nainen muotoilee.

– Elämän ei tarvitse olla vakavaa, ihmiset, Kukkohovi päättää ytimekkään tekstinsä.

Näet kuvia Kukkohovin uudesta tatuoinnista alta tai täällä. Nähdäksesi kuvasarjan toisen kuvan, näpäytä postauksen oikealla puolella näkyvää nuolta.

Lue myös:

Anne Kukkohovi poseeraa näyttävässä bikinikuvassa – paljastaa unelmiensa käyneen toteen: ”Niiden eteen on joutunut tekemään töitä”

Anne Kukkohovi muutti uuteen luksuskotiin – hulppeat näkymät kattoterassilta: ”Uusi vaihde päälle”