Tasavallan presidentti Sauli Niinistö, 72, on pitänyt merkittävän etäpalaverin suositun Tanhupallon sekä Karvamadon kanssa.

Niinistö keskusteli Tanhupallon kanssa auttamisesta ja sen tärkeydestä varsinkin nyt korona-aikaan. Palaveri käsitteli parhaillaan vietettävän nenäviikon tunnelmissa sitä, miten auttaminen koskettaa meistä jokaista ja on mahdollista hyvin monella tapaa.

Palaverissa Tanhupallo tiedusteli Niinistöltä pitääkö olla huono omatunto jos on tosi liian vähän rahaa, eikä pysty auttamaan.

– Ei ja sitä paitsi auttaa voi kovin monella tavalla. Ei se tarkoita aina sitä, että antaa rahaa. Montaa kertaa auttaa ihan vaan jos huomaa toisen, Niinistö vastaa.

Tanhupallo kysyy Niinistöltä myös harvemmin esitetyn kysymyksen.ja tiedustelee, kuka mahtaa auttaa herra presidenttiä.

– Voi minulla on paljon apulaisia. Tämäkin auttaa aika paljon kun saa jutella. Semmoista se auttaminen on, Niinistö toteaa Tanhupallolle lempeästi.

Katso presidentti Niinistön ja Tanhupallon palaveri kokonaisuudessaan tästä.

Nenäpäivä-kampanjan tarkoituksena on kerätä varoja, jotta jokaisella maailman lapsella olisi mahdollisuus hyvään ja turvattuun elämään. Yksin viime vuonna Nenäpäivän avulla oli positiivinen vaikutus yli puolen miljoonan lapsen elämään.

Viikko huipentuu Nenäpäivän konserttiin perjantaina 13. marraskuuta. Lavalle nousevat tuolloin Erin, Elastinen, ABREU, Samuli Edelmann, Diandra, Konsta Hietanen, Ressu Redford, Sara Siipola, Pete Parkkonen ja Neljä Ruusua.

Konsertti nähdään suorana lähetyksenä Yle TV1 ja Yle Areenassa klo 21.

Tanhupallo on Kiti Kokkosen luoma hurjaan suosioon noussut sketsihahmo. Hahmon ensiesiintyminen tapahtui Putous-sarjan yhdeksännellä kaudella ja se myös voitti parhaan sketsihahmon tittelin.

Lue myös:

Tanhupallo kysyy tärkeän kysymyksen – seuraajat reagoivat: ”Et ollut vain hetken ihastus, vaan sinua rakastetaan lujasti”

Tanhupallo on täällä taas – julkaisi hykerryttävät videot korona-arjestaan