Salatut elämät -tv-sarjasta koko Suomelle tunnetuksi tullut näyttelijä Kerttu Rissanen on viimeisten kuukausien aikana kärsinyt ikävästä sairastelukierteestä. Hän on kertonut sairauksistaan avoimesti omalla Instagram-tilillään, eikä ole peitellyt huonoa vointiaan.

Kulunut kesä on Rissasen osalta mennyt raskaissa tuntemuksissa, sillä hän on yrittänyt tehdä töitä samalla kun on koittanut parannella oloaan.

– Teatteria oli kiva tehdä ihanalla porukalla, mut välillä esityksen vetäminen oli rehellisesti sanottuna pelkkää selviytymistä, Rissanen kirjoitti aiemmin elokuussa omalla Instagram-tilillään.

– Kesällä piti luopua muutamasta kauan toivotusta projektista ja koittaa malttaa ottaa iisimmin ja luottaa siihen et tulee vielä uusia mahdollisuuksia kun on saanut kehon ja mielen kuntoon, hän totesi.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Eilen tiistaina (30.8.) Rissanen raportoi jälleen olotilastaan Instagramiin. Tällä kertaa hänellä oli tarjota astetta iloisempia uutisia.

Rissanen paljastaa joutuneensa ulosteensiirtoon. Kyseinen toimenpide oli naiselle kuitenkin helpotus, sillä operaation pitäisi auttaa merkittävästi Rissasen vatsavaivoihin.

Rissasella todettiin kesällä suolistobakteeri, joka sai alkunsa antibioottikuurista.

– Kesän viimeisiä päivä ja vihdoin pikkusen jo hymyilyttää, Rissanen iloitsee tuoreessa postauksessaan.

– Mulle tehtiin ulosteensiirto eilen, koko kesän olin kärsiny clostridium difficile-suolistobakteerista ja olo oli jo todella huono, hän jatkaa.

Vielä Rissanen ei ole saanut täyttä varmuutta suolistobakteerista toipumisesta, mutta uskoo toimenpiteen olleen oikea ja tehokas ratkaisu.

– Ei uskalla vielä täysin iloita, mut olo on tänään jo selkeästi parempi ja tuntuu että tää todella toimii jee! hän hehkuttaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Vähitellen Rissanen on jo voinut alkaa nauttimaan elämästä.

– Toipuminen vielä kesken ja keho on heikko, mut tänään elämä on taas tuntunut pitkästä aikaa kivalta! Arvostaa terveyttä aivan eri tavalla, niinku pitäis joka päivä muistaa arvostaa.
Toivon et pääsisin pian jo kevyemmin alottelemaan jumppajuttuja!

Syyskuussa Rissaselle tehdään rautainfuusio, jonka pitäisi auttaa hänen raudanpuuteanemiaansa.

– Mä oon kiitollinen että oon saanut julkiselta puolelta näin hyvää hoitoa ja kaikki sairaanhoitajat ja lääkärit ovat olleet kullanarvoisia! Iso kiitos ja arvostus, näyttelijä summaa sydänemojien kera.

Lue myös:

Kerttu Rissanen kamppaili koko kesän ikävien terveysongelmien kanssa – ”Esityksien vetäminen oli rehellisesti sanottuna pelkkää selviytymistä”

Kerttu Rissasen terveysongelmat palasivat – julkaisi kuvan lääkäristä: ”Kolmas antibioottikuuri ja sairausloma”