Entinen Salatut elämät -näyttelijä ja ryhmäliikuntaohjaaja Kerttu Rissanen on avautunut Instagram-tilinsä tarinaosiossa terveysongelmistaan. Rissanen kertoo kärsivänsä raudanpuutteesta, joka on saanut tämän voimaan huonosti ja väsymään.

Hän kertoo ottaneensa yhteyttä julkiseen terveydenhuoltoon ja pyrkineensä rautainfuusioon, eli suonensisäiseen rautahoitoon. Julkisen terveydenhuollon vastaus kuitenkin yllätti kaunottaren.

– Tuli kauan odotettu puhelu lääkäriltä, en päässy infuusioon julkisella, ferritiini 5, hemoglobiini 100, hän kirjoittaa seuraajilleen.

Kuvakaappaus Kerttu Rissasen Instagram-tarinasta.

Hän kertoo syöneensä jo useamman rautakuurin ja toteaa, että yllä mainitut arvot ovat toistaiseksi parhaat.

– Ei oo koskaan elämässä väsyttäny ja ollu näin heikko olo, mut en näköjään saa hoitoa. Teen fyysistä työtä päivittäin, mutta näköjään sitäkään ei huomioida, Rissanen tilittää.

Koska hoitoa ei julkiselta puolelta saanut, Rissanen kertoo varanneensa ajan yksityiselle.

Kuvakaappaus Kerttu Rissasen Instagram-tarinasta.

– Ei pysty enää odottaa, kun nää arvot ja olo mennyt niin huonoksi, hän kirjoittaa.

– Ehkä ois saanu infuusion, jos ois arvot ehtiny nolliin ja jos ois vaikka ambulanssilla tullu paikan päälle, hän jatkaa.

Rissanen kertoo kärsineensä rautaongelmista jo pidemmän aikaa, ja toivoo infuusiohoidon auttavan asiaan. Terveyshuolista huolimatta hän on hoitanut työnsä ryhmäliikuntaohjaajana mallikkaasi.

– Raudat nollis, mut silti booty-tunti kulku. Aina sen energian saa jumppiin, koska tää on parasta hommaa, mitä tiedän, hän kirjoittaa.

Kuvakaappaus Kerttu Rissasen Instagram-tarinasta.

Samaan hengenvetoon hän toteaa kuitenkin, että raudanpuute näkyy kyllä olossa tuntien jälkeen.

Lue myös:

Salkkarit-kaunotar Kerttu Rissanen poseeraa seksikkäässä bikinikuvassa – kaipailee palmujen huminaa: ”Saahan sitä haaveilla”

Kerttu Rissanen ja Sami Uotila keskellä muuttorumbaa – ”Sikana hommaa”

Salkkarit-kaunotar Kerttu Rissanen nakuilee sensuellissa kylpykuvassa