Lämminhenkinen Kesäterassi-keskusteluohjelma ilahduttaa jälleen kesän arki-illoissa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla 3. heinäkuuta alkaen. Ohjelmassa tavataan monipuolinen kattaus kiinnostavia vieraita, joiden kanssa pureudutaan sekä viihteen ajankohtaisiin ilmiöihin että tärkeisiin yhteiskunnallisiin teemoihin.

Kesäterassia luotsaavat Haukilahden Helmen terassilta vuoropäivin Antero Mertaranta ja Tuija Pehkonen, jonka juontajaparina nähdään tällä kaudella Susani Mahadura. Haastateltavaksi saapuvat muun muassa Hanna Sumari ja tytär Kirsikka SimbergUjuni AhmedSointu BorgAtte KilpinenSami SykköKimmo OhtonenAino Huilaja, Portion Boys, GettomasaArman Alizad, KUUMAA ja Martti Suosalo.

Tuija Pehkonen juontaa Kesäterassia innolla jo seitsemättä kesää.

– Kesäterassi on minulle rakas kesätyö ja on suuri kunnia saada olla mukana tekemässä ohjelmaa jo seitsemättä kautta. Olen saanut Susanista hurjasti uutta inspiraatiota ja olen superinnoissani tulevasta kaudesta. Luvassa on jälleen mielenkiintoinen vieraskattaus, joka tarjoaa kesälle yllätyksiä, syvällisiä keskusteluita, kuplivuutta ja oivalluksia, Pehkonen kertoo.

Susani Mahadura lähtee erinomaisella fiiliksellä ensimmäiseen Kesäterassi-kauteensa.

– Olen todella innoissani tästä ihanasta kesäduunista, enkä vähiten siksi, että olen fanittanut Tuijaa vuosikaudet. Tuijassa yhdistyy lämpö, empatia ja jäätävän kova ammattitaito, ja on suuri kunnia päästä työskentelemään hänen kanssaan. On myös mahtavaa päästä tekemään keskusteluohjelmaa, jossa ihmiset kohdataan. Meillä on aivan fantastisia vieraita räppäreistä filosofeihin, joista kaikkien kanssa uskalletaan mennä aika syvälle samalla kun juhlistetaan kesää ja pidetään pilke silmäkulmassa. Tästä tulee ihana seikkailuntäyteinen kesä meren äärellä, Mahadura lupaa.