Tosi-tv-tähti Khloé Kardashian on joutunut raskaushuhujen keskelle, eikä ihmisten kommentit ole positiivisia.

Kaikki lähti siitä, kun Keeping up with the Kardashians -sarjassa näytettiin, kuinka Khloé suunnitteli tekevänsä toisen lapsen ex-poikaystävänsä Tristan Thompsonin kanssa, muttei kuitenkaan perinteisellä tavalla.

Khloé suunnitteli munasolujensa jäädyttämistä ja yhdistämistä Thompsonin siitiöiden kanssa, vaikka pariskunta ei ole enää yhdessä.

Tästä alkoi kunnon show sosiaalisessa mediassa, nimittäin fanit spekuloivat Khloén päätöksiä hyvinkin negatiiviseen sävyyn. Monet eivät ymmärrä sitä, miksi hän haluaisi tehdä toisen lapsen miehen kanssa, joka petti naista törkeästi tämän ollessa viimeisimmillään raskaana.

Khloé kommentoi asiaa napakasti Twitterissä.

— En vietä aikaa somessa paljoa näinä päivinä ja tämä on yksi pääsyistä, miksi pysyn kaukana. Sairaat ja loukkaavat asiat, joita ihmiset sanovat. Minua kuvottaa niin moni asia. Ihmiset luulevat tietävänsä kaiken minusta, mukaan lukien kohtuni. Sairasta, Khloé kirjoitti.

— Inhottavat asiat, joita sanotte HUHUN perusteella! Olen nähnyt niin monia loukkaavia ja halveksuvia kommentteja valheellisen tarinan takia. Ja vaikka se olisikin totta… se on MINUN ELÄMÄNI, EI TEIDÄN.

— Hauskaa, miten valikoivia ihmiset voivat olla siitä, miten ja kenen kanssa päätät aikasi viettää. Uskon, että ihmisten pitäisi keskittyä omaan elämäänsä ja perheisiinsä, keskittää energiansa parantamaan tätä pelottavaa maailmaa, jossa elämme tällä hetkellä ja heijastaa positiivisuutta, eikä ilkeyttä.

Kuvankaappaus: Twitter