Tosi-tv-tähti Khloé Kardashian, 36, on ollut viime päivinä otsikoissa kun internettiin vuoti tähdestä yksityiseksi tarkoitettu bikinikuva, jota ei oltu käsitelty juuri lainkaan.

Vaikka kuvaa ehdittiin kehua vuolaasti, halusi perhe poistaa assistentin vahingossa ja luvatta julkaiseman kuvan vedoten yksityisyyssyihin.

Khloé julkaisikin pian Instagram-tililleen videoita, joissa esittelee vartaloaan estoitta ja kertoo suoran mielipiteensä asiasta nousseeseen kohuun.

– Kyllä, tein liven näyttääkseni teille, ettei tätä kaikkea ole photoshopattu, Khloé kirjoittaa julkaisun yhteydessä.

Ensimmäisellä videolla Khloé poseeraa kameralle peilin kautta jalassaan ainoastaan ihonväriset alushousut ja toisella videolla hän riisuu college-asuaan musiikin tahtiin.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Khloé liitti videoiden yhteyteen myös pitkän kirjoituksen, jossa perustelee oikeuttaan poistaa luvatta julkaistu kuva.

– Kuva, joka minusta julkaistiin kuluvalla viikolla on kaunis. Olen kuitenkin kamppaillut koko ikäni kehonkuvani kanssa. On lähes mahdotonta yrittää elää julkisuuden minulle asettamien standardien mukaan, Khloé kirjoittaa ja jatkaa.

– Pidän filttereistä, hyvästä valaistuksesta ja kuvien muokkaamisesta sieltä täältä, samalla tavalla kuin käytän meikkiä tai korkeita korkoja. Valitsen itse, miltä haluan näyttää. Se ei ole kenenkään muun päätettävissä.

Lue myös:

Totuus Khloé Kardashianin reilusti photoshopatusta kuvasta julki – ”Miksi hän postaa kuvia, joissa näyttää joltakin toiselta?”

Huh! Kardashian-Jenner klaanin naiset lomailivat täysin rinnoin – julkaisivat seksikkäitä bikinikuvia