Mediapersoona Jenna Mäkikyrön elämässä on tapahtunut suuri muutos hyvin lyhyessä ajassa. Mäkikyrö on vuoden sisällä tavannut unelmiensa miehen Aleksin, muuttanut Lappiin ja mennyt kihloihin rakkaansa kanssa.

Kaiken edellämainitun lisäksi Mäkikyrö odottaa parhaillaan esikoislastaan. Mäkikyrö kertoi raskaudestaan viime heinäkuussa omalla Instagram-tilillään.

– Jos vain kaikki menee hyvin, niin alkuvuodesta meitä on kolme, Mäkikyrö kirjoitti tuolloin koskettavan kuvapostauksensa ohessa, jossa hän poseeraa puolisonsa vierellä.

Nyt Mäkikyrö kertoo raskaudestaan hyvin rehellisesti oman Instagram-tilinsä Stories-osiossa. Aihe nousi puheeksi, kun Mäkikyrö vastasi seuraajiensa kysymyksiin.

Vastausten perusteella odotusaika ei ole ollut Mäkikyrölle helppoa.

Eräs Mäkikyrön faneista haluaa tietää, onko Mäkikyrö saanut raskaudestaan ikäviä kommentteja somessa.

– Oon tietysti. Muutama Pirjo-Marjatta on tietty kertonut mielipiteensä, kuinka säälii lasta ja siinä samalla kumppaniani, Mäkikyrö vastaa suoraan.

– Mutta ei minua haittaa, Pirjo-Marjatat saa olla mitä mieltä tahansa, minusta ainakin tulee hyvä äiti, hän lisää.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Mäkikyrö iloitsee siitä, että hänen ja hänen puolisonsa perheet ovat tukeneet paria koko raskausajan. Silti hän on joutunut kokemaan hyvin haastavia hetkiä muuttuvan kehonsa kanssa.

– Ootko pystynyt nauttimaan raskausajasta? yksi seuraajista kysyy.

– No pakko kyllä sanoa, että en tästä ole kovinkaan nauttinu, Mäkikyrö tunnustaa.

– Se on suuri muutos, ku kroppa alkaa kovaa tahtia muuttumaan ja vaivoja tulee jos jonkulaista. Mieltä myös koetellaan kyllä kovasti, ainaki omalla kohallani. Eikä todellakaan ole väärin, jos kokee niin. Kaikki ei nauti raskausajasta, vaikka kuinka paljon pientä odottaaki saapuvaks.

Tulevaisuuteen Mäkikyrö katsoo kaikesta huolimatta myönteisellä mielellä.

– On kuitenki ihana tuntea ku vauva on kovin reipas liikkuun, enkä malta odottaa että aika tulee ja hän tänne saapuu, Mäkikyrö summaa.

Vastauksissaan Mäkikyrö paljastaa, ettei hän aio näyttää lapsensa kasvoja sosiaalisessa mediassa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Raskaana oleva Jenna Mäkikyrö paljasti iloisen yllätyksen: ”Ajattelin, että en enää koskaan”

Lasta odottava Jenna Mäkikyrö päätti, ettei halua jakaa kahta raskauteensa liittyvää asiaa sosiaalisessa mediassa – ”Koen, etteivät ne kuulu someen”