Tosi-tv-tähdet Kim Kardashian, 39, ja Kourtney Kardashian, 40, ovat viime aikoina nousseet otsikoihin tulehtuneiden väliensä takia. Sisarukset ovat riidelleet muun muassa siksi, ettei Kourtney halua enää osallistua Keeping Up With The Kardashians -ohjelman kuvauksiin yhtä aktiivisesti kuin ennen.

Kim avautui Jimmy Fallonin, 45, The Tonight Show: Home Edition -ohjelmassa hänen ja Kourtneyn rajusta tappelusta, josta osa nähtiin tuoreessa Keeping Up With The Kardashians -jaksossa. Kimin mukaan yhteenoton raakuus ei näy ohjelmassa, sillä hän alkoi todellisuudessa vuotaa verta Kourtneyn raapiessa häntä kovakouraisesti.

– En ikinä turvaudu väkivaltaan sillä tavalla. Mutta hän raapi minua niin kovaa, ette voineet nähdä sitä, vuodin verta. Joten ette päässeet näkemään yksityiskohtia, Kim selitti.

– Kun katsoin käsivarttani ja näin, että hän todella oli raapinut minua ja tunsin sen selässäni asti, minä vain menin ja löin häntä takaisin. Se ei ole ylpein hetkeni, mutta kävimme sen läpi, Kim jatkoi.

Nainen kertoi, että tuotanto suljettiin viikoksi tapauksen jälkeen.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täällä.

Kim kertoi avoimesti perheen äidin ja managerin Kris Jennerin, 64, purskahtaneen itkuun, kun näki lastensa tappelun.

– Luulen, että kaikki olivat järkyttyneitä hetken ja mietti, että ”tämä ei ole meidän tyylinen ohjelma”. Niin kuin, mitä tapahtuu? Haluamme kaikkien tuntevan olonsa mukavaksi ja turvalliseksi, Kim painotti.

Nykyään siskosten välit ovat Kimin mukaan jälleen kunnossa, ja Kourtney on ottanut tarvitsemaansa etäisyyttä kuvauksista.