Kim Kardashian sai Kanye Westiltä koskettavan lahjan – edesmennyt isä onnittelee haudan takaa – Katso video!

Kardashianit tv-sarjasta tuttu Kim Kardashian on juhlinut pitkän kaavan mukaan syntymäpäiviään perheensä kanssa. Kim täytti 21. lokakuuta 40 vuotta ja sai mieheltään Kanye Westilta ikimuistoisen lahjan.

Kanye hankki vaimolleen syntymäpäivätervehdyksen tämän edesmenneeltä isältä Robert Kardashianilta, joka menehtyi syöpään vuonna 2003.

Tervehdys tuonpuoleisesta oli toteutettu hologrammiesityksen muodossa ja lopputulos on kieltämättä todella vaikuttava. Kim julkaisi videon kokonaisuudessaan Instagram-tilillään. Hän kertoo katsoneensa tunteita herättävän ja hämmentävän aidon tuntuisen esityksen moneen kertaan.

– Sain Kanyelta kaikkein huomaavaisimman lahjan elämäni aikana. Todellisen yllätyksen taivaasta. Hologrammin isästäni, Kim kirjoittaa.

– En osaa edes kuvailla, mitä tämä merkitsee minulle ja siskoilleni, veljelleni ja äidilleni. Kiitos Kanye tästä muistosta!

Esityksessä Robert Kardashian onnittelee tytärtään ja kertoo olevansa myös erityisen ylpeä tämän lakiopinnoista sekä urasta.

– Hyvää syntymäpäivää Kimberly, katso itseäsi: olet 40-vuotias ja aivan aikuinen. Näytät kauniilta, aivan kuten näytit myös pikkutyttönä, Robert Kardashian aloittaa esityksen.

Katso koko esitys alta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Harvinainen yhteiskuva! Jasper Pääkkönen ja Alexandra Escat erätunnelmissa – Katso kuvat

Ero! Brad Pittin nuori mallirakas palasi aviomiehensä luo – Katso kuva!


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta