Tosi-tv-tähti Kim Kardashian ja räppäri Kanye West ovat olleet naimisissa kuusi vuotta.

Avioliitto on nyt kriisissä, kun Kanye West piti tunteikkaan kampanjapuheen, jonka aikana mies itki hysteerisesti ja sanoi melkein tappaneensa tyttärensä North Westin.

Kanye viittasi tällä siihen, että pariskunta teki melkein abortin saadessaan tietää, että Kim odotti esikoistaan.

Tämän jälkeen räppäri otti tapansa mukaan Twitterin haltuun ja sanoi haluavansa avioeron vaimostaan sekä haukkui anoppiaan sittemmin poistetuissa twiiteissä. Mies pyysi lopulta koko sotkua anteeksi.

— Haluan pyytää anteeksi vaimoltani Kimiltä siitä, että kerroin julkisesti asiasta joka oli yksityinen. En suojellut häntä kuten hän suojelee minua. Kim, haluan sanoa, että tiedän satuttaneeni sinua. Anna anteeksi. Kiitos, että olet aina tukenani, Kanye kirjoitti.

Avioparin lähipiiri kertoi Mirror-lehdelle, että liitto käynyt kivistä tietä jo ennen kohua, mutta nyt tilanne on toivoton.

— Kim tuntee olevansa loukussa. Hän rakastaa Kanyea ja ajattelee miehen olevan elämänsä rakkaus. Mutta hän ei tiedä mitä tehdä.

Kim palasi itkuiselta vierailultaan hiljattain Wyomingin tilalta, jossa Kanye tällä hetkellä oleskelee.

— Heidän täytyy olla nyt erillään, kertoi lähipiiri.

— Ei ole terveellistä Kimille ja lapsille olla nyt Kanyen lähellä. Hänen täytyy saada asiansa kuntoon, ennen kuin hän voi olla minkäänlainen puoliso tai isä.

Lue lisää aiheesta:
Kim Kardashian kommentoi Kanye Westin tilaa: ”Perhe on voimaton”

Katso kuvat: Kim Kardashian ja Kanye West kohtasivat kohun jälkeen – Kim itki hysteerisesti