Kiti Kokkonen paljasti tv:ssä kakanneensa luksusgolfkentälle: ”Kyllähän kaikille tapahtuu vahinkoja”

Putous-sarjastakin tuttu näyttelijä Kiti Kokkonen nähtiin lauantai-iltana MTV3-kanavalla esitetyssä Kuutamolla-ohjelmassa. Hän paljasti ohjelmassa kakanneensa luksusgolfkentälle Espanjassa.

Hän oli pelaamassa golfia edesmenneen isänsä Ere Kokkosen, bonusäitinsä ja silloisen poikaystävänsä kanssa, kun hätä yllätti hänet.

– Minulle tuli hätätilanne, kun isäni oli aloittamassa kierrosta. Vieressä oli tosi matala pensas ja todella paljon muuta porukkaa hienoissa vaatteissaan. Muistan huutaneeni isälle, että minulla on hirveä kakkahätä. Sen jälkeen juoksin hänen mailabägiä kohden, josta otin mailapyyhkeen ja juoksin pikkuruisen pensaan taakse. Kakkasin ja huusin vieressä oleville ihmisille englanniksi: ”Olen pahoillani, olen Suomesta”, Kiti Kokkonen kertoo ohjelmassa.

Kakkaamisen jälkeen Kiti jatkoi pelaamista, mutta muistaa pitäneensä perheensä kanssa mahdollisimman matalaa profiilia golfkentällä.

– Kyllähän kaikille tapahtuu tällaisia vahinkoja. Tää on ihan normaalia, Kiti naurahti.

Kitin lisäksi lauantai-iltana esitettyyn Kuutamolla-ohjelmaan osallistui entinen Salatut elämät -näyttelijä Mikko Parikka ja radiojuontaja Jenni Poikelus.

Kuutamolla-ohjelma MTV3-kanavalla lauantaisin kello 21

 


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.