Rikkaat ja rahattomat -sarjasta tuttu kohupoliitikko ja – miljonääri Petrus Pennanen kertoo, että häntä syytetään peräti neljästä pahoinpitelystä. Hän sai tietää syytteistä, kun toimittaja oli häneen yhteydessä tänään torstaina.

– Helsingin Sanomien toimittaja soitti minulle, ja kertoi, että neljä pahoinpitelysyytettä on tullut julki, missä minua syytetään pahoinpitelystä.

– Ensiksi haluan sanoa, että en ole koska pahoinpidellyt ketään. En ole lyönyt tai hakannut. Mä pelkään väkivaltaa! Näissä tilanteissa on sanottu, että minun maineeni halutaan tuhota. Minua on lyöty ja olen juossut pakoon ja soittanut häkeen. Sitten on lähetetty kuvia mustelmista, joita minä en ole tehnyt, nettiin ja poliisille. Tällä perusteella menee käräjille syytteet, hän jatkaa.

Petrus painottaa Instagramin Stories-osiossa julkaisemalla videollaan, ettei hän halua kenellekään mitään pahaa. Hän myös kertoo järkyttyneensä, kun kuuli syytteistä.

Lue myös:

Rikkaat ja rahattomat -ohjelmasta tutun parin Petrus Pennasen, 50, ja Roosan, 24, suhde päättyi – ”Nyt olen sinkku ja vapaa”

Seiska: Petrus Pennanen ja Roosa-rakas joutuvat oikeuden eteen – kohuparia syytetään huumausainerikoksesta