Meteorologi Anniina Valtonen, 31 on tuttu hahmo monelle suomalaiselle. Valtosen ura televisiossa alkoi jo hänen ollessa 22-vuotias.

Yksityiselämästään vaitonaisena pysytellyt Valtonen on kertonut Kotiliesi-lehden haastattelussa tavanneensa puolisonsa jo lukion ensimmäisellä luokalla. Valtonen kertoo kaksikon tutustuneen, kun nuori mies perheineen muutti Valtosen perheen naapurustoon.

Yhteiset koulumatkat syvenivät pian teinirakkaudeksi, jonka Valtosen lähipiiri ei uskonut kestävän.

– Ystävät ilmoittivat tuolloin välittömästi, että emme ole yhdessä kuukautta pidempään. Isänikin kutsui meitä päivänsäteeksi ja menninkäiseksi, mutta tässä sitä ollaan, Valtonen sanoo nyt 15 vuotta myöhemmin.

Valtonen meni naimisiin teinirakkautensa kanssa vuonna 2017, ja hän kertoo haastattelussa nauttivansa edelleen kotona olemisesta puolisonsa kanssa. Valtonen pitää kuitenkin yksityiselämänsä ja läheisensä visusti poissa julkisuudesta ja keskittyy esimerkiksi haastatteluissa ennen kaikkea omaan uraansa.

Televisiossa Valtonen tunnetaan aurinkoisesta persoonastaan ja värikkäästä tyylistään. Hän työskenteli vuosina 2012–2016 Nelosella, ja vuodesta 2019 hänen säälähetyksiään on voinut seurata Ylellä.

Lue myös:

IL: Meteorologi Anniina Valtonen paljastaa suosionsa kääntöpuolen – kertoo karmivasta tapauksesta: ”Jollakin onnenkantamoisella sain hänet lopettamaan”

Katso video! Meteorologi hauskuutti suorassa lähetyksessä sanasekoilullaan – katsojat ihastuivat: ”Huikeaa kielen uudistamista!”