Viikonloppuna päättyneeseen Masked Singer Suomi -kilpailuformaattiin osallistunut Krista Siegfrids on muistellut Instagram-tilillään kisan kohokohtia. Ohjelman jaksot oli nauhoitettu jo aiemmin tänä vuonna, kun Krista oli vielä raskaana.

– Taikahattu selvisi Masked Singer Suomi -ohjelman semifinaaleihin. Oli niin hauskaa yrittää huijata suomalaisia, Krista hehkuttaa julkaisemansa videon ohessa.

Jos video ei näy selaimellasi, voit katsoa sen myös täältä.

– Kun ohjelmaa kuvattiin, laskettu aikani oli kahden kuukauden päässä. Oma kohokohtani tämän seikkailun aikana oli, kun lauloin Sian Chandelier-kappaletta, Krista paljastaa.

– Kun minun täytyi antaa kaikkeni viimeisessä kertosäkeessä ja laulaa niin kovaa kuin pystyin, Lizzy potki mahassani kuin hullu, hän jatkaa ja toteaa, ettei tule ikinä unohtamaan kyseistä hetkeä.

Kristan ja tämän hollantilaisen puolison Rutgerin Lizzy-esikoistytär syntyi marraskuun 16. päivänä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Krista kehuu koko projektin olleen hauska ja erityinen. Hänen Taikahattu-hahmonsa tippui kisasta juuri finaalin kynnyksellä. Lopulta Masked Singer Suomi -finaaliin etenivät Mikko Leppilammen Pakkanen, Jarkko Tammisen Hiirulainen ja Marko Hietalan Tohtori. Tohtori vei lopulta koko kisan voiton.

Lue myös:

Krista Siegfrids julkaisi suloisen videon Lizzy-vauvastaan – ”Vauvakuplassa kaikki hyvin”

Katso kuvat! Krista Siegfridsin esikoinen syntyi: ”Suloisin asia, minkä olen koskaan nähnyt”

Krista Siegfrids odottaa lähestyvää synnytystä – jumppaa ihan hulluna: ”Tavoitteena on saada vauva ulos”