Kristianin heimoneuvoston vieraana nähdään Selviytyjistä ulos äänestetty tosi-tv-konkari Niko Saarinen. Hän paljasti taannoin esittäneensä ehdoksi sarjaan osallistumiselle kolme henkilöä, joiden kanssa ei halua osallistua samalle kaudelle.

– En osannut aavistaa, että tuosta paljastuksesta tulisi noin iso uutinen. En paljasta missään nimessä heidän nimiään, mutta sanotaanko, että tuolla on muutama tyyppi, joiden kanssa en tule toimeen. Minulla on lista ihmisistä, joiden kanssa en halua olla samoissa sarjoissa. Se johtuu muun muassa heidän profiilistaan ja ulosannistaan.

Ennen Selviytyjien kuvauksia Niko valmistautui treenaamalla omaa kestävyyttään juoksemalla.

– Treeni oli onnistunut, jos oli oksennuksen maku suussa, Niko toteaa.

Niko päätti antaa televisiokatsojille uuden kuvan itsestään Selviytyjien myötä.

– En väitä, että olisin esittänyt mitään, mutta tiesin, etten voi saada kuvauksissa raivareita. Koitin treenata ennen kuvauksiin lähtemistä mielenhallintaa, Niko kertoo.

Hänellä oli ennakkoluuloja bloggaaja Sara Vannista kohtaan.

– Luulin, että hän ei tykkäisi minusta. Olen pitänyt häntä myös aiemmin kylmänä persoonana, joka on todella tarkka tekemisistään. Meille tuli kuvauksissa lämpimät välit.

– Pienoinen negatiivinen yllätys oli Sabina Särkkä. Odotin, että pääsisimme samaan heimoon ja sarjassa selvisi, ettei hän luota muhun. Se tuli mulle yllätyksenä, ettei hän lähtenyt rakentamaan kanssani liittoa.

strong>Lue myös:

BB-voittaja Kristian Heiskari paljasti BB-suosikkinsa: ”Hän on oman tiensä kulkija, vaikka ei varmasti kaikista välitäkkään”

BB-voittaja Kristian Heiskari kärsi Selviytyjien kuvauksissa ravinnon puutteesta: ”En muistanut edes hyvän ystäväni lempinimeä”

Kristian Heiskari kärsi pahasta krapulasta Selviytyjät-sarjan kuvauksissa – avautuu tapahtumista: ”Olihan se sikamainen temppu”