K&T: Anu Sinisalo avautuu ensimmäistä kertaa kipeästä erostaan – ”Ero oli pieni kuolema”

Näyttelijäpariskunta Anu Sinisalon ja Antti Reinin seitsemän vuotta kestänyt parisuhde päättyi eroon alkuvuodesta 2018. Anu puhuu ensimmäistä kertaa erosta Kauneus ja Terveys -lehden haastattelussa.

– Ero oli pieni kuolema. Tuntui todella vaikealta päästää menemään ihmistä, joka oli ollut kauan rakas ja tärkeä. Näimme ja koimme paljon yhdessä, Anu kertoo lehdelle.

Ex-pariskunta tapasi toisensa vuonna 2010 Vares – pahan suudelma -elokuvan kuvauksissa. Vuotta myöhemmin he alkoivat seurustella. Arki eron jälkeen tuntui Anusta vaikealta.

– Ensimmäiset kuukaudet yksin olivat selviytymistä. En enää muista niistä ajoista juuri mitään. Keskityin siihen, että sain työni hoidettua. Työtehtävät olivat minulle pelastusrenkaita, sillä näytellessäni pääsin surusta irti.

Ero kiritti Anussa liikkeelle suuren kasvutarinan.

– Se olisi voinut alkaa myös jostain muusta elämän mullistuksesta. Eron jälkeen minun piti kasata itseni palasista kokoon; löytää itseni uudestaan. Uudelleen rakentamisen vaihe on työläs ja epämiellyttävä. Olisi helppoa syyttää toista kaikesta. Peiliin katsominen ja omien virheiden tunnustaminen tekee kipeää ja vaatii työtä, Anu kertoo lehdelle.

Lue myös:

Yllätyskäänne! Keskelle avioerokohua joutunut Sini poistui Big Brother -talosta


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.