Maailman tunnetuimpiin realitytähtiin lukeutuva Kylie Jenner sai alkuvuodesta toisen lapsensa yhdessä puolisonsa Travis Scottin kanssa.

Synnytyksensä jälkeen 24-vuotias Jenner on kertonut omalla Instagram-tilillään rehellisesti palautumisestaan. Hän myönsi hiljattain palautumisen olleen nyt vaikeampaa kuin hänen esikoistyttärensä kohdalla.

Viime viikolla Jenner avautui jälleen aiheesta Instagram-seuraajilleen. Hän paljasti Instagramin Stories-osiossa lihonneensa raskautensa aikana lähes 27 kiloa.

Tällä hetkellä Jenner pyrkii karistamaan ylimääräisiä kilojaan liikkumalla säännöllisesti ja syömällä terveellisesti. Hän sanoo onnistuneensa pudottamaan jo 18 kiloa synnytyksen jälkeen.

– Yritän elää terveellisesti ja olla kärsivällinen. Kävely ja pilates ovat lempiyhdistelmäni, Jenner kertoi Instagramissaan.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

Maaliskuussa Jenner kuvaili palautumisen olleen hänelle fyysisesti ja psyykkisesti haastavaa.

– Haluan jakaa tämän synnyttäneille äideille. Synnytyksen jälkeinen palautuminen ei ole ollut helppoa. Tämä kokemus on ollut minulle henkilökohtaisesti vaikeampaa kuin tyttäreni kanssa, Jenner totesi.

Lue myös:

Kylie Jennerin ja Travis Scottin toinen lapsi syntyi – paljastivat myös pienokaisen sukupuolen

Kylie Jenner poseeraa uusissa raskauskuvissa – spekulaatiot raskauden todellisesta tilasta alkoivat välittömästi: ”Sait jo lapsesi!”