Yhdysvaltalainen talouslehti Forbes on julkaissut listan sadasta maailman isotuloisimmasta julkkiksesta. Ykköspaikkaa listalla pitää Kylie Jenner, 23, jonka tienestit tänä vuonna olivat 590 miljoonaa dollaria, eli noin 485 miljoonaa euroa.

Listakakkosena on Kanye West, 43, joka tienasi 170 miljoonaa dollaria, eli noin 140 miljoonaa euroa. Ero Jennerin tienesteihin on melkoinen, sillä nainen tienasi yli kolme kertaa enemmän kuin West. Iso osa Jennerin tuloista on peräisin tammikuisesta yrityskaupasta, kun nainen myi 51 % kosmetiikkayrityksestään Cotylle.

Forbesin listan kolmannen paikan lunasti tennistähti Roger Federer, 39, jonka tilipussi kasvoi 106,3 miljoonalla dollarilla, eli noin 87,3 miljoonalla eurolla.

Nelosena listalla on jalkapalloilija Cristiano Ronaldo, 35, ja vitosena niin ikään jalkapalloilija Lionel Messi, 33. Ronaldon tulot olivat 105 miljoonaa dollaria (86,3 miljoonaa euroa) ja Messin 104 miljoonaa dollaria (85,5 miljoonaa euroa).

Jenner on kärkiviisikon ainoa nainen, ja kun viisikon tuloja tarkastelee tarkemmin, käy ilmi, että Jenner tienasi enemmän kuin West, Federer, Ronaldo ja Messi yhteensä.

Frobesin mukaan maailman eniten tienanneet julkkikset ansaitsivat kuluvana vuonna yhteensä 6,1 miljardia dollaria ennen veroja ja muita kuluja. Vuoteen 2019 nähden pudotusta listan julkkisten kokonaistuloissa oli 200 miljoonan dollarin verran.

Lue myös:

Kylie Jenner poseeraa uima-altaalla peppu kohti kameraa – katso kuumat kuvat!

Kylie Jenner ja Stormi-tytär herkässä yhteiskuvassa: ”Ei ole paikkaa, missä olisin mieluummin”

Oho! ”Poistakaa Kylie Jenner WAP-videolta” -adressi saanut jo kymmeniä tuhansia allekirjoituksia