Lapsen isä tuli yllätyksenä Johanna Tukiaisen ex-miehelle: ”Hän odotti yhteenpaluuta”

Esikoista odottava kohukaunotar Johanna Tukiainen kertoi Seiska-lehdelle lapsensa isän olevan Keski-Euroopasta kotoisin oleva Paul.

Metropoli tavoitti Johannan, joka kertoi raskauden olevan loppusuoralla.

– Raskaus on sujunut oikein hyvin, Johanna kertoo.

Suurin osa hankinnoista on tehty uutta tulokasta varten.

– Ainoastaan kylpyamme puuttuu, Johanna toteaa.

View this post on Instagram

31 viikkoa raskautta (tosin olen nyt jo pidemmällä, menee nopeasti 🙂❤️🙏 ) ja laskettu aika on ihan lokakuun alussa, tosin voi olla myös syyskuun lopulla. Raskaus on ollut "helppo" paitsi nyt vasta 7 kuulla alkoi tulla voimakasta närästystä ja refluksi oireita mutta nykyisin on niin hyvät lääkkeet, että oireet poistuivat täysin syötyäni "Losec" omeprazol nimisen 14vrk kuurin. Mielialat myös on heitelleet, jotkut pienet asiat on tuntuneet liian suurilta mutta onneksi minulla on todella rakastava ja fiksu mies. Tämä koko asia on suuri Jumalan lahja ja nimeän tulevan tytön nimellä, joka tarkoittaa "Jumala on kaikkeni" ja "Jumalan lupaus." Teen videoita yksinoikeudella Seiskalle tunnelmistani 🌹🌞🌻 Vauva potkii kovasti, varsinkin iltaisin ja öisin. Näin 4D ultraäänessä kuinka hän alkoi hymyilemään kovasti pyöreillä poskillaan ja se oli sanoinkuvaamattoman upeaa ❤️ Ultran kuvien perusteella hän näyttää kovasti äidiltään. Ei tällaista ajatellut edes, että 42 vuotiaana olisi mahdollista (toki tiesin ettei mahdotonta) mutta ei oltu suunniteltu yhtään mitään. Elämään tulee ihan uudenlainen tarkoitus kun on rakastavan parisuhteen lisäksi yhteinen vauva tulossa. Uskon täysin että tähän asiaan vaikutti se kun kirjoitin Jerusalemin itkumuuriin rukouksen vuonna 2018 jossa mm.pyysin Herralta miehen ja lapsen (tai lapsia.) Jumala katsoi ajankohdaksi oikean olevan nyt 🙏❤️ Raamattu sanoo myös että "jo kohdussa Minä sinut tunsin." #31weekspregnant #7monthspregnant #odotus #odotusaika #jumalanlahja #siunattu #blessed😇 #excited #excitingtimes #godsgift #maternitystyle #samsøesamsøe #samsoesamsoedress #august2020 #trustingod

A post shared by Johanna Tukiainen 🎀 (@johanna.tukiainen777) on

”Raskaus on vahvistanut suhdettamme”

Lapsi on ensimmäinen sekä Johannalle että hänen viisi vuotta vanhemmalle miehelleen.

– Se varmasti vaikuttaa varmasti hänen innostukseensa. Tähän asti raskaus on vain vahvistanut parisuhdettamme. Molemmilla on elämänkokemusta sen verran, että en usko, että vauvan syntyminen järisyttäisi ainakaan negatiivisesti parisuhdettamme.

– Tämä on meille suurin lahja, mitä kumpikaan olemme koskaan saaneet. Mieheni tulee suuresta perheestä ja on perhekeskeisestä kulttuurista, niin hän on omaksunut isän roolin myös hyvin nopeasti ja on hyvin huolehtiva, suojeleva, rakastava ja turvallinen mies.

”Tämä on aitoa rakkautta”

Johanna kertoo tutustuneensa Pauliin Tukholman yöelämässä.

– Ihastuimme tosi nopeasti toisiimme. Voi sanoa, että samana iltana, kun tapasimme. Tämä on aitoa rakkautta. Kemiat pelasivat samantien yhteen.

Johanna kertoo, ettei hänen ex-miehensä ole ollut tähän saakka tietoinen lapsen isästä. Hän ehti olla ex-miehensä kanssa yhdessä viisi vuotta. Suhde päättyi alle vuosi sitten.

– Hän tietää toki sen, ettei hän ole isä. Hän odottaa, että muutan hänen luokse asumaan, mutta en ole muuttamassa, vaan jään asumaan Paulin kanssa Tukholmaan, missä meillä on nyt yhteinen koti.

View this post on Instagram

❤️ Pregnant on 8 months 🙏 waiting a baby girl🙂 this end of August weather is still really warm and enjoying of every moment. Haastattelu on ohi, ihmettelin miksi pyrittiin tarkoituksella kaivamaan 15 vuotta vanhoja asioita. Elan elamaa keskittyen tahan paivaan ja elamaan, olen hyvin onnellinen 😊 ajattelin kirjoittaa tulevaa blogiani Seiskalle siten, etta tuon erilaisia aiheita esille jossa keskitytaan muihin juttuihin kuin minun elamaani, vaikka toki kirjoittelen myos siita minka koen sopivaksi, kuitenkin elamaani tana paivana eika siihen mita tapahtui joskus vuonna 2005. Teemme varmaan myos kivoista aiheista YouTube kanavan minulle jne 🙂 #33weekspregnant #8monthspregnant #thankyoujesus #samsøesamsøe #summerdress #odotus #odotusaika #vauva2020 #syysvauva #babygirl🎀

A post shared by Johanna Tukiainen 🎀 (@johanna.tukiainen777) on


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.