Tunnettu suomalainen laulaja Chisu täytti tällä viikolla 40 vuotta. Monet suomalaiset julkisuudenhenkilöt ja Chisun fanit ovat onnitelleet naista sosiaalisessa mediassa.

– Oon niin mykistyny kaikesta rakkaudesta ja huomiosta mun läheisiltä sekä tuntemattomilta, että sanoakseni teille edes jotain, lainaan tähän opettajani Tommi Charanpal Singhiltä kuulemaani lausetta: ”Ensimmäiset 40 vuotta lapsuudesta ovat ne vaikeimmat”, Chisu kirjoitti juhlan kunniaksi omalla Instagram-tilillään.

– Kaikille teille sydämeni pohjasta: kiitos, hän painottaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

– Onnea muru, perässä tullaan! artisti Anna Puu kommentoi Chisun kuvaa.

– Onnea! Olet upea! Elä pitkään! toivottaa toimittaja Maria Veitola.

Yksi eniten somessa huomiota herättäneistä onnentoivotuksista oli juontaja Anni Hautalan postaus, jossa hän ylistää Chisua, pitkäaikaista ystäväänsä vuolain sanoin. Monille suomalaisille on varmasti tullut yllätyksenä se, että Chisu ja Anni ovat tunteneet toisensa jo lapsuudesta saakka.

– Paljon onnea ja ihanaa synttäriä maailman rakkain Kisi Eliot,
Smisi Smeliot, Kissa, Kisseldorffen ja mitä kaikkia nimiä sulle onkaan keksitty viimeisen 33 vuoden aikana kun ollaan ollaan ystäviä oltu! Anni aloittaa postauksensa.

– Kiitos ystävyydestäsi, viisaudestasi, suojelustasi ja rehellisyydestäsi. Oot mun pisimpiä ihmissuhteita ja rakastan sua sanoinkuvaamattoman paljon. Juhlitaan sit kun taas saa! hän hehkuttaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Kirjoituksensa yhteyteen Anni on lisännyt liudan kuvia, joista useimmissa hän poseeraa Chisun vierellä.

– Täs kuvakollaasissa mä oon nyt urposti melkein kaikissa kuvissa mukana, mut sillee me ollaan oltu, koko ajan lähekkäin, nainen tokaisee.

Anni kiittää Chisua tämän olemassaolosta.

– Miten upeeta et ollaan näinki vanhaks saatu elää, juontaja päättää tekstinsä.

Lue myös:

Anni Hautala paljasti iloisen perheuutisen: ”Oli kyllä mieletön joululahja”

Raskaana oleva Anni Hautala avautuu hyvin yleisestä ”ongelmasta”, jonka kohtaa joka joulu – Varpu Hintsanen yhtyy radiojuontajan tunnustukseen!