Entinen Spice Girl-laulaja Mel B tähdittää huomiota herättävää kampanjavideota. Hän toimii Womens’s Aid -hyväntekeväisyysjärjestön suojelijana ja on kampanjoinut aktiivisesti kotiväkivaltaa vastaan jo useita vuosia.

Video on shokeeraavaa katsottavaa ja sen alussa katsojia varoitetaankin mahdollisesti järkyttävästä sisällöstä. Mel B esittää videolla kotiväkivallan uhria, jota puoliso pahoinpitelee. Naisen vartalo on maskeerattu ruhjeilla ja mustelmilla.

– Tältä kotiväkivalta ja hyväksikäyttö näyttää valheellisten hymyjen ja kontrolloivien suukkojen takana. Traumaattista, rumaa ja sisintä tuhoavaa, Mel B kirjoitti videosta Instagraminsa Stories-osiossa.

Juttu jatkuu videon jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Mel B:llä on asiasta myös omakohtaisia kokemuksia. Hän on syyttänyt ex-puolisoaan Stephen Belafontea vuosia kestäneestä fyysisestä ja henkisestä väkivallasta. Pari avioitui 6. kesäkuuta 2007 Las Vegasissa ja he erosivat riitaisasti vuonna 2017.

Laulaja paljasti ITV:n haastattelussa eläneensä avioliiton aikana täydellistä kaksoiselämää.

– Sillä ei ole mitään väliä, minkä värinen olet, miltä näytät tai mitä yhteiskuntaluokkaa edustat. Kuka tahansa voi kohdata väkivaltaa, hän toteaa ja jatkaa, ettei lähteminen väkivaltaisesta suhteesta ole helppoa.

– Se kirjaimellisesti on mahdotonta, koska olet täysin eristetty muusta maailmasta. Joillakin naisilla ei ole edes pääsyä puhelimiinsa tai rahoihinsa. Minulla oli sellainen tilanne.

Belafonte on kiistänyt Melanien väitteet jo vuosien ajan. Parilla on vuonna 2011 syntynyt tytär Madison.

Lue myös:

Pamela Anderson lyttää täysin hänen ja Tommy Leen seksivideoskandaalista kertovan tv-sarjan: ”Sen tekeminen on säälittävää!”

Baywatch-tähti Jeremy Jacksonin ex-vaimon karu elämä kodittomana – söi pitsaa roskakorista!