The Rasmus -yhtyeen laulaja Lauri Ylönen, 42, vieraili Ylen Puoli seitsemän -ohjelmassa perjantaina 14. toukokuuta ilmestyvän uuden kappaleen tiimoilta ja kertoili kuulumisiaan.

Mies paljasti yllättäen muuttaneensa jokin aika sitten perheensä kanssa Havaijille Honoluluun. Perheeseen kuuluvat Katriina-vaimo sekä vuonna 2017 syntynyt poika Oliver.

– Se oli sellainen seikkailuidea. Ollaan asuttu Kaliforniassa noin seitsemän vuotta ja käytiin kyläilemässä Havaijilla. Huomattiin, että tämähän on aika kiva paikka ja mietittiin, että kokeillaanko asua täällä vähän aikaa, Ylönen kertoo ohjelmassa.

– On tullut elämässä tehtyä aika paljon sellaisia nopeita päätöksiä. Välillä huonoja ja välillä hyviä, mutta tämä oli sellainen hyvä. Se on ollut ihan mahtava paikka asua.

Ylönen kuvailee elämää Havaijilla monella tapaa hyvin erilaiseksi kuin Suomessa tai Kaliforniassa.

– Saaren tunnelmassa on sellainen oma rento sykkeensä. Reggae ja ukulele soi ja perheet grillaa ja surffaa, Ylönen kuvailee.

Juontaja Mikko Kekäläinen halusi tietää miten on Ylösen surffauksen laita.

– Aika huonosti. Oon yrittänyt, mutta se on tosi vaikeata. Oon aika hitaasti lämmennyt siihen lajiin, koska se on niin vaikeata.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Suomi ja suomalaisuus ovat muusikon mielessä myös Havaijilla. Erityisesti Ylönen kaipaa suomalaisia karkkeja ja ruisleipää, joita on tilannut myös Havaijille.

– Jos mulla ei ole ruisleipää aina pakkasessa niin on vähän epämiellyttävä olo.

Ylönen on kaivannut myös teini-ikäistä Julius-poikaansa, joka asuu äitinsä Paula Vesalan kanssa Suomessa. Koronan aiheuttamien matkustusrajoitusten takia hän ei ole nähnyt Juliusta pitkään aikaan.

– Nyt on ollut tosi katkeraa, kun ei ole päässyt matkustamaan normaalisti. Tuli tosi pitkä tauko, että näin häntä. Se oli hirveän raskasta meille molemmille. Tulin nyt Suomeen yksin, joten meillä on laatuaikaa koko kesä.

Lue myös:

Johanna Puhakka poseeraa yhteiskuvassa rakkaansa Paulus Arajuuren kanssa – avautuu tunteistaan: ”On aika helppo hymyillä”

Renny Harlin julkaisi rakkautta tihkuvan postauksen – poseeraa Johanna-rakkaansa kanssa suloisessa yhteiskuvassa