Leskeksi jäänyt vaimo paljasti Alexi Laihon kuolinsyyn: ”Tragedia olisi ollut täysin estettävissä”

Kitaristi Alexi Laiho kuoli vain 41-vuotiaana viime joulukuussa. Nyt hänen leskeksi jäänyt ensimmäinen vaimonsa Kimberly Goss kertoo kitaristin kuolinsyyn Instagramissa.

– Tänä aamuna sain viimeisen rikostutkintakertomuksen, jossa oli virallinen syy Alexin kuolemaan. Minulla on laillisena leskenäni nämä tiedot. Todistuksessa lukee suomeksi ”alkoholin aiheuttama maksan rasvarappeutuminen ja haiman sidekudostuminen”. Lisäksi hänen elimistössä oli opioideja, kipu- ja unilääkkeitä, Kimberly kirjoittaa kitaristin kuolinsyyksi

Kimberlyn mukaan Alexin kuolema olisi ollut estettävissä.

– Tämän poikkeuksellisen lahjakkaan ja kauniin sielun menetys on tragedia, joka olisi ollut täysin estettävissä. Hänellä oli niin monta hyvää vuotta jäljellä.

– Pyydän kaikkia, jotka kamppailevat alkoholismin tai muun päihteiden väärinkäytön kanssa pyytämään tukea. Sinun ei tarvitse kohdata samaa kohtaloa. Jos ihmiset yrittävät auttaa sinua, muista, että he tekevät sen rakkaudesta ja huolesta, joten älä työnnä heitä pois. Älä ympäröi itseäsi ihmisillä, jotka edesauttavat addiktiivista elämäntapaa. Olkoon tämä varoittava tarina, jota kukaan ei ole voittamaton.

Leskeksi jäänyt Kimberly haluaa perustaa hyväntekeväisyysjärjestön, joka auttaa päihderiippuvuuksien kanssa kamppailevia ihmisiä.

– En halua hänen kuolemansa olevan turhaa. Toivon, että lopulta perustetaan hyväntekeväisyysjärjestö kotimaassaan Suomessa auttaakseen muita, jotka kamppailevat näiden samojen demonien kanssa. Tämän on oltava avoin keskustelu, ei häpeän lähde. Olemme kaikki ihmisiä, me kaikki kärsimme, mutta apua on siellä. Jos hänen tarinansa voi pelastaa edes yhden hengen, niin silloin tästä kauheasta menetyksestä on tullut jotain hyvää.

Lue myös:

Edesmenneeltä Alexi Laiholta uutta musiikkia: ”Oli erittäin innoissaan näistä kappaleista”

Alexi Laihon Kelli-vaimo kirjoittaa koskettavasti surustaan: ”Olemme ymmärrettävästi täysin rikki”


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.