Mediapersoona ja entinen missi Lola Odusoga on herättänyt mediassa runsaasti huomiota julkaisemallaan suihkukuvalla. Kuvan julkaiseminen oli seurausta naisen tällä viikolla aloittamalle suihkukeskustelulle, joka on poikinut paljon kommentteja Odusogan someseuraajien keskuudessa.

Odusoga läväytti poikkeuksellisen intiimin kuvan omalle Twitter-tililleen.

– Puhuttiin niin paljon eilen suihkusta ja eiliseen blogiinkin siitä pääty jotain, niin torstaihin sitten suihkukuvaa heti aamuun, Odusoga kirjoittaa Twitterissä.

Lola Odusoga

@LolaOdusoga
Puhuttiin niin paljon eilen suihkusta ja eiliseen blogiinki siitä pääty jotain, niin torstaihin sitte suihkukuvaa heti aamuun 😂😂😂

By Lumoamo ✨

Ja kyllä, 100% kuvaajan ideoita, not mine.. mää vaan pousasin 😇

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Mustavalkoisessa otoksessa Odusoga poseeraa valkoisessa, rintavaon paljastavassa asussa suihku kädessään.

Odusoga kertoo blogissaan hämmentyneensä eräästä ihmisten suihkutottumuksiin liittyvästä asiasta, joka hänelle selvisi hiljattain.

– Olen tullut tietoiseksi viime viikkoina, että osalla ihmisistä on tapana soittaa musiikkia suihkussa. Tämä oli mulle totaalinen ”Anteeksi, teet mitä?” -hetki. Erillistä ääntä ja ärsykettä vielä suihkuunkin? Odusoga ihmettelee blogikirjoituksessaan.

Odusogalle on tärkeää työpäivän jälkeen olla rauhassa omissa oloissaan. Hänen televisionsa on rikki, eikä hän ole kuunnellut radiotakaan peräti kymmeneen vuoteen.

– Työni on usein niin täynnä ärsykkeitä, ääniä, ihmisiä ja hektisyyttä, että haluan työn ulkopuolella valita todella tarkasti sen, mitä asioita kuplaani pääsee. Monesti hiljaisuus ja omat ajatukset ovat sitä luksusta, nainen summaa.

Lue myös:

Lola Odusoga julkaisi harvinaisen yhteiskuvan ex-miehensä kanssa: ”Me tehtiin se”

Seiska: Lola Odusogan suhde kihlattuun päättyi!