Lopettamispäätöksen tehnyt Susanna Laine: ”Kalenterini on tyhjillään”

Juontaja Susanna Laine ilmoitti syksyn alussa lopettavansa Puoli seitsemän -ohjelman juontajana lokakuun lopussa. Uusi elämänvaihe jännittää Susannaa, mutta ei kuitenkaan pelota.

– Lopettamispäätöksen jälkeen on iskenyt haikeus, sillä ohjelma on ollut kiinteä osa elämääni kuuden vuoden ajan. Nyt hyppään vakituisesta työstä freelancerin elämään takaisin.

– Päätöksen takia päässä on pyörinyt monenlaisia fiiliksiä ja ajatuksia. Olen miettinyt, että teinkö oikean päätöksen, kun päätin irtisanoa itseni. Totta kai olen myös miettinyt, mitä kaikkea ihanaa uusi elämänvaihe tuo tullessaan.

Yhteydenottoja työnanatajilta

Lopettamispäätöksen jälkeen Susanna on saanut runsaasti yhteydenottoja työnantajilta. Hän haluaa kuitenkin hengähtää hetken aikaa ja miettiä rauhassa, mitä haluaa tulevaisuudelta, ennen kuin ottaa mitään suurempaa vastaan.

– Kalenteri on tällä hetkellä aika tyhjillään. Olen sopinut muutamia keikkoja henkeni pitimiksi. Irtisanouduin, jotta minulla olisi aikaa miettiä, mitä haluan seuraavaksi tehdä. Tykkään edelleen toimittamisesta, juontamisesta ja näyttelemisestä, joten voi olla, että se on jotain niiden parista. Annan mahdollisuuden myös kaikelle uudelle.

Kimi Räikkönen parisuhdevisailuun?

Tänä syksynä Susanna luotsaa MTV3-kanavalla Tuttu Juttu Show´ta Timo Koivusalon kanssa. Ohjelma on tuttu hänelle lapsuudesta.

– On hullua ajatella, että olen nykyisin toinen ohjelman juontajista, sillä muistan katsoneeni ohjelmaa ensimmäisen kerran 10-vuotiaana vanhempien kanssa.  Olen muutaman kerran havahtunut kuvauksissa, että olen oikeasti nyt itse juontamassa ohjelmaa Koivusalon kanssa. Olen arvostanut Timoa aina koomikkona, elokuvantekijänä ja juontajana.

Tulevalla kaudella ohjelmassa nähdään julkkiskilpailijoina Eva Wahlström ja Niklas RäsänenOlga ja Tuukka TemonenMira Luoti ja Mika HaapasaloKristiina ja Mikko Kekäläinen, Sami ja Satu KapanenKonsta ja Aami HietanenAlina Voronkova ja Joonas Hurri, Jani Sievinen ja Maria NyqvistPepe Willberg ja Pauliina Visuri sekä Antti Lindtman ja Kaija Stormbom.

– Kilpailijat kertoivat hervottomia juttuja, Susanna muistelee kuvauksia.

Kenet haluaisit nähdä seuraavalla tuotantokaudella?

– Tärkeää on, että ohjelmaan osallistuu pariskuntia, jotka ovat valmiita heittäytymään ja kertomaan tarinoita omasta elämästään. Olisihan se hienoa, jos ohjelmaan osallistuisivat esimerkiksi Kimi ja Minttu Räikkönen, Teemu ja Sirpa Selänne ja Juha Tapio vaimonsa kanssa.

Vaikenee yksityiselämästä

Susanna on ollut aina yksityiselämästään tarkka, joten häntä tuskin nähdään parisuhdeohjelmissa muussa kuin juontajan roolissa.

–  On tietoinen valinta, että haluan pitää parisuhteeni ja yksityiselämäni poissa julkisuudesta. Minusta ei tunnu kivalta ajatukselta, että suhde-elämästäni puhutaan työpaikkojen kahvipöydissä. Totta kai Tuttu Juttu Show´hun lähtisin mukaan , Susanna toteaa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.