Lumilautailija Eero Ettala, 36, julkaisi Instagramissa hurjia kuvia ja videoita uransa varrella tapahtuneista loukkaantumisista ja haavereista. Ettala on on laskenut ammatikseen jo 20 vuotta ja loukkaantunut tuona aikana useita kertoja.

– Näiden kuvien ja videoiden perusteella tuskin uskotte, että oikeasti pidän itseäni ihan tolkun ihmisenä ja vielä kaiken lisäksi aika hyvänä riskienkartoittajana.

– Olen aina antanut tälle lajille kaikkeni, joskus ehkä vähän liikaakin. Kroppa on saanut maksaa siitä kovan hinnan. Lukuisista loukkaantumisista huolimatta en vaihtaisi päivääkään pois, Ettala toteaa.

Ettala kiittelee saaneensa aina parasta mahdollista hoitoa ajasta ja paikasta riippumatta, mikä on mahdollistanut pysymisen lajin parissa niinkin pitkään.

– Minulla on mennyt polvesta eturistiside poikki Norjassa, kylkiluu murtunut Japanissa ja olkapää mennyt sijoiltaan Jenkeissä. Olen puraissut kieleni halki Itävallassa ja saanut aivotärähdyksen Sveitsissä. Listaa voisi jatkaa pidemmällekin…

– Kaikki ne kuukaudet, jotka olen maannut sairasvuoteella ja joutunut vain haaveilemaan laskemisesta, ovat kasvattaneet minua ja opettaneet arvostamaan asioita ihan uudella tavalla.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Vau! Tuija Pehkonen ja Eero Ettala hankkivat hulppean mökin: ”Haave on viimein muuttumassa todeksi!”

Tähtipari Tuija Pehkonen ja Eero Ettala juhlivat hääpäiväänsä – katso vuoden takaiset kuvat!