MTV3-kanavalla esitettävässä Maajussille morsian maailmalla -ohjelmassa neljä ulkomailla asuvaa maajussia etsii rakkautta Suomesta. Torstai-iltana nähtävässä jaksossa Turkista kotoisin oleva maajussi Mustafa, 42, vie morsianehdokkaansa Maaritin, 55, paikalliseen kylpylään eli hamamiin treffeille.

Suomessa aiemmin asunutta Mustafia mietityttää pariskunnan yli kymmenen vuoden ikäero ja sen vaikutus seksielämään.

– Miksi se on ongelma? Olen kuin skorpioni, päivässä 5–6 kertaa ei riitä. Maarit varmaan jaksaa vain kerran, Mustafa toteaa ohjelmassa viitaten seksihaluihinsa.

Ennakkoluuloista huolimatta treffit sujuvat hyvin, ja Mustafa antaa Maaritille treffien päätteeksi lahjaksi tatuoinnin.

Pyörittää sukutilaa Turkin Alanyassa

Turkin Alanyassa asuva Mustafan maatilalla viljellään subtrooppiseen ilmastoon sopivia hedelmiä ja kasviksia, kuten appelsiineja, sitruunoita ja mandariineja, munakoisoja, salaattia ja avokadoja. Tilan tuotteet myydään paikallisille ravintoloille ja niitä viedään myytäväksi basaarille.

Noin 150 vuoden ajan Mustafan suvulla olleella tilalla on lehmiä, kanoja ja kukko sekä osan vuodesta myös vuohia. Perhe ja suku ovat Mustafalle tärkeitä ja tilaa pyöritetään yhdessä perheen ja sukulaisten voimin. Mustafan oma koti sijaitsee tilan lähistöllä muutaman kilometrin päässä.

Mustafan lisäksi ohjelman kautta rakkautta etsivät Kanadassa asuvat Matthew, 38, ja Roy, 47, ja libanonilainen Stefano, 38.

Maajussille morsian maailmalla torstaisin MTV3-kanavalla klo 20.