Tunnettu psykoterapeutti ja tietokirjailija Maaret Kallio putosi viime sunnuntaina (23.10.) Tanssii tähtien kanssa -kilpailusta. Kallio ja hänen tanssinopettajansa Sami Helenius keräsivät illan aikana yhteensä 31 pistettä.

Ennen Kallion ja Heleniuksen lähtöpasseja saatiin suorassa lähetyksessä todistaa dramaattista tilannetta, kun Kallio loukkasi takareitensä. Kallio istahti tuskallinen ilme kasvoillaan rappusille, eikä kenellekään jäänyt epäselväksi, että kipu oli voimakasta.

Seuraavana päivänä Kallio kertoi tapahtuneesta omalla Instagram-tilillään. Hän paljasti saaneensa runsaasti kyselyjä liittyen vointiinsa.

– Hirmu moni kyselee vointiani, sillä loukkaannuin eilen toisen tanssin aikana, Kallio kirjoittaa Instagramin Stories-osiossa.

– Takareidessäni on repeämä, joten hissutellen mennään hetken aikaa, hän selventää.

– Lämmin kiitos huolenpidosta.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: MTV

Kallio avautuu sunnuntain lähetyksen jälkeisistä tuntemuksistaan myös Instagram-tilinsä Feed-osiossa. Hän on julkaissut kuvan viimeisestä tanssistaan, jonka yhteydessä ilmaisee olevansa hyvin kiitollinen TTK-kokemuksestaan.

– Olen oppinut niin paljon ja saanut nauttia tästä ihanasta leikistä, jota Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelma vaalii. Toivottavasti onnistuimme tuomaan teille katsojille valoa, iloa ja toivon sanomaa tansseillamme tässä epävakaassa maailman tilanteessa, Kallio muotoilee tuoreessa päivityksessään.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Näin Evelinan suhde liikuntaan muuttui Tanssii tähtien kanssa -ohjelman myötä – ”Se on ollut mulle mörkö”

Siskonsa menettänyt Alma Hätönen avautuu surustaan – ”Edessä on todella kipeitä päiviä”