Ex-juontaja ja hyvinvointivalmentaja Kirsi Salon kertoi viime marraskuussa blogissaan jättävänsä elämän Helsingissä ja muuttavansa asumaan Juvalle. Kirsi paljasti samalla, että hänen sinkkupäivänsä ovat historiaa.

Nyt hän kertoo Instagram-tilillään aloittaneensa työt uudessa työpaikassa.

– Ensimmäiset työpäivät uusissa hommissa takana! Opettajien ja kouluohjaajien sijainen K. Salo ja työpaikka Juvan upea uusi koulurakennus, Kirsi paljastaa.

– Tuuraan opettajia ekasta luokasta lukion vikaan asti eli vaihtelevia päiviä tiedossa. Varaudu sitten lämpimillä vaatteilla, edessä voi olla välituntivalvontaa, eli toppahousuilla töihin, hän jatkaa.

Hän kertoo aloittaneensa työt ala-asteen ensimmäisellä ja toisella luokalla opiskelevien kanssa.

– Voi sanoa, että on kyllä ihanaa ja palkitsevaa työtä! Käsityötunneilla teimme letitystä ja pipon tupsuja, liikuntatunneille autoin luistimia jalkaan, äidinkielessä autoin muun muassa tavaamaan ja sovittelemaan kirjaimia oikeille riveille. Juvalla on myös ukrainalaisia lapsia ja on niin sydäntä avaavaa, kun saa kontaktin kielimuurien yli, Kirsi jatkaa.

Lue myös:

Oho! Kirsi Salon lapsesta kuoriutui huippumalli – some sekosi: ”Siinä on äidillä pitelemistä”

Kirsi Salo nauttii olostaan privaattiuima-altaassaan – julkaisi kantaaottavan tekstin: ”Ei anneta byrokraattien turmella ja alistaa meitä”