"Magic Mike" on taas vapaata riistaa – Channing Tatum ja Jenna Dewan erosivat

Monien naisten jumaloima Hollywood-supertähti Channing Tatum, 37, ja hänen niin ikään näyttelijänä ihastuttava vaimonsa Jenna Dewan Tatum,37, ovat eronneet.
Molemmat julkaisivat Instagram-tileillään yhteisen julkilausuman, jossa pariskunta kertoo eronneensa hyvässä sovussa. He kertovat ilmoituksessaan, että rakastavat edelleen toisiaan ja ovat yhä perhe sekä vanhemmat 5-vuotiaalle Everly-tyttärelleen, mutta että ”parhaiden ystävysten” on nyt aika auttaa toisiaan elämään omaa elämäänsä erillään mahdollisimman onnellisina.
Parin mukaan eroon ei liity draamaa eikä kolmansia osapuolia. Page Six -sivuston sisäpiirilähteiltä saamien tietojen mukaan ero johtuu siitä, että pariskunta oli työkiireiden takia joutunut elämään erillään niin paljon, että he kasvoivat hiljalleen omille teilleen.
Yksi mielenkiintoinen yksityiskohta pariskunnan Instagram-tileillä on se, että Jennan Instagram-tililtä ei löydy lainkaan kuvia miehestään, kun Channing puolestaan on julkaissut vaimostaan monia kuvia ja viimeksi yhteiskuvan 19.3.
Channing Tatum aiheutti naisille syviä huokauksia muun muassa Magic Mike -elokuvassa ja sen jatko-osassa Magic Mike XXL, joissa hän esitti stripparia. Jenna Dewan on nähty muun muassa elokuvissa Step Up (jossa pari tapasi toisensa) ja Kauna 2, sekä televisiosarjoissa Witches of East End ja Supergirl.
Alla kuvia Channing Tatumin Instagram-tililtä.

Lähde: Page Six
Kuvat: Instagram / Channing Tatum


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.