Televisiokuuluttaja Maria Jungner on kohdannut reilun kahden vuoden sisällä runsaasti vastoinkäymisiä. Hän on menettänyt rakkaan isänsä sekä joutunut itse sairaalahoitoon kaaduttuaan pahasti. Lisäksi hänen lapsensa joutui sairaalahoitoon rajun koronatartunnan takia.

Nyt Maria avautuu ajanjaksosta henkilökohtaisella Facebook-tilillään.

– Koko tämän vuoden olen kulkenut epäuskoisessa sumussa. En ole varma olenko minä tullut hulluksi vai maailma.. Ehkä molemmat. Henkilökohtaisten surujen ja tuskaisten menetysten rinnalla on kulkenut katkeamattomana virtana maailmanhätä, jossa tuhannet, sadat tuhannet, miljoonat ihmiset kärsivät, Maria Jungner kirjoittaa Facebook-tililleen eilen.

– Sodat, luonnonkatastrofit, pandemia, ihmisoikeuksien polkeminen. Eivät nämä ole vain asioita jotka tapahtuvat meille. Itse olemme maailmamme muokanneet. Ei kukaan muu tätä maapalloa tuhoa, sotia sytytä, tai ihmisten perusoikeuksia vie. Ihan itse olemme vastuussa, Maria jatkaa.

Hän joutui tällä viikolla hyvästelemään rakkaan ihmisen.

– Olen huomenna jälleen hyvästelemässä itselleni rakkaan ihmisen. Kuolema kulkee nyt tiiviisti rinnalla. Elämän rajallisuus ja sen arvaamattomuus on konkreettinen tosiasia ihan jokaiselle meille. Jos tietäisit että tämä on elämäsi viimeinen päivä, miten sen käyttäisit? Kenen kanssa sen viettäisit? Maria päättää pitkän kirjoituksensa.

Lue myös:

Seiska: Maria Jungnerin suhde ranskalaismieheen päättyi – näin hän kommentoi eroa!

Maria Jungnerin pitkä sairausloma on lopuillaan: ”Nyt ollaan vahvasti voiton puolella”