Näyttelijä Sara Parikka näytteli Salatut elämät -sarjassa yli 10 vuoden ajan Peppi Puolakkaa. Hän avautuu nyt MTV3-kanavan Kesäterassi-ohjelmassa syistä, jotka saivat lopettamaan sarjassa vuonna 2019.

– Varmasti se vaikutti, että olin ollut Salatuissa elämissä niin pitkään. Aloitin siellä 16-vuotiaana, sitten tuli pari lasta. Kun palasin äitiyslomilta takaisin, että ehkä jollain tapaa tuntui, että oli nähnyt sen. Tietysti se, että olin perustanut oman yrityksen, aloittanut blogin ensimmäisellä äitiyslomalla, Sara Parikka kertoo ohjelmassa.

– Huomasin, että tämä on itseasissa aika kivaa. Se lähti omasta harrastuneisuudesta ja se alkoi olemaan tosi kannattavaa. Sitten aloin miettimään, mitä yrittäjyys voisi tarjota minulle. Mitä enemmän sitä vaihtoehtoa pyörittelin, niin se alkoi olemaan järkevä päätös.

Salatut elämät -sarjassa lopettamisen jälkeen Sara on työskennellyt bloggaajana ja somevaikuttajana. Hänellä on Instagramissa yli 250 000 seuraajaa.

Sara on naimisissa niin ikään entisen Salatut elämät -näyttelijän Mikko Parikan kanssa. Pariskunta tapasi toisensa sarjan kuvauksissa. Heillä on kolme yhteistä tytärtä; vuonna 2014 syntynyt Matilda, vuonna 2015 syntynyt Mimosa ja keväällä 2020 syntynyt Melina.

Lue myös:

Sara Parikka myöntää olevansa tiukka kasvattaja kolmelle tyttärelleen – ”Vaadin käytöstapoja”

Sara Parikka kotiutui jo sairaalasta – esittelee vauvaonneaan Instagramissa

Sara ja Mikko Parikan pihan sorakasat muuntuivat lasten paratiisiksi Kotoisa-ohjelmassa – katso kuvat