Marika Fingerroos arvosteli Jasmin Mäntylää: Kaikella on rajansa!

Marika Fingerroos ei ymmärrä miksi monet nuoret naiset solmivat liiton itseään huomattavasti iäkkäämmän miehen kanssa. Esimerkkinä ”isäkompleksista” Marika nostaa Facebook-sivuillaan Jasmin Mäntylän, joka on naimisissa itseään 32 vuotta vanhemman Dennis Bramleyn kanssa. Marikan mielestä ulkonäön luulisi vaikuttavan sellaiseen suhteeseen, jossa toinen osapuoli on selkeästi toista vanhempi, varsinkin jos mies on ”allensa kuseva paappa.”
– Ymmärrän, jos mies on ikäistään paremman näköinen ja nuorekas. Mut en jos mies on kuin Mäntylän mies. Kaikella rajansa, mut rakkaushan on sokea. Arvostaa voi itseään monella tapaa. Kyseisessä tapauksessa ei edes raha ole syypää hymyyn.
Marikan mielipide synnytti vilkkaan keskustelun, jossa monet naiset vähättelivät ikäeroja ja sanoivat vanhempien miesten olevan vastuullisempia ja osaavan kohdella naista paremmin. Eräs kommentoija huomautti: ”Rakastua voi muuhunkin kuin rahaan ja ulkonäköön, esim. ihmiseen.”
Marika on samaa mieltä rakkaudesta, mutta ei Jasmin Mäntylän miesvalinnasta.
– Mut kyllä säkin ottaisit George Clooneyn mieluummin, ku Dennis Bramleyn. Eli pointti oli päivityksessä lähinnä toi. Itsekin tykkään et mies on vanhempi, mut omaa sit edes hampaat (edes tekarit).

Dennis Bramley (65), Jasmin Mäntylä (33)