Marika Fingerroos käsittelee tämänkertaisessa vlogissaan naisen näkökulmasta miesten tapoja lähestyä ja lämmitellä naisia.

Sosiaalisessa mediassa lähes naiselle kuin naiselle on tullut tutuksi ilmiö, jossa miehet lähettävät omista sukupuolielimistään intiimejä kuvia naisille. Näitä kuvia kutsutaan nimellä ”dickpick”.

– Yksi heti poissulkeva juttu on, että saan sen dickpick kuvan. Voi elämä! Mies kuvittelee, että haluaa tehdä vaikutuksen naiseen, niin hän päättää ottaa omasta kullista kuvan ja siitähän nainen varmaan riemastuu, Marika tuskailee.

Marika kehottaa itsensä ja muiden naisten puolesta miehiä pitämään housut jalassa ja unohtamaan intiimit kuvat ottaessaan ensimmäisen kerran naiseen yhteyttä.

– Pikku vinkki, jos haluat tehdä ihan oikeasti hyvän vaikutuksen. Kysy vaikka: ”mitä kuuluu?” tai ”miten sun päivä on mennyt?”, aika peruskauraa, Marika vinkkaa.

Tällöinkin miehen tulee kuitenkin olla hienotunteinen ja omata hieman tilannetajua.

– Jos nainen vastaa ja antaa vastakaikua tai kysyy vastakysymyksen, silloin voit jatkaa keskustelua, Marika neuvoo.

– Mutta toisinaan täytyy ottaa jääpussi käteen ja tunnustella sitä tilannetta, että jos ei ymmärrä, ettei toista voisi v*ttu vähempää kiinnostaa, niin järkihän siinä menee, Marika jatkaa.

Vlogin päätteeksi Marika antaa vielä kultaisen vinkki vitosen ja mikäli nainen ei ole siinä kohtaa pakoon juossut, niin homma on melkoisen selvä!

Tuoreen vlogin näet tästä tai alta.


Tsekkaa myös muut vlogit:

Marika Fingerroos lataa suorat sanat Niko Ranta-ahosta: ”Rikollinen on aina rikollinen”

Marika Fingerroos eli väkivaltaisessa parisuhteessa: ”En saanut käydä kuntosalilla tai tavata ystäviäni”