Televisiosta tuttu seksuaaliterapeutti Marja Kihlström kertoo osallistuneensa kesän aikana tosi-tv-sarjan kuvauksiin. Kuvaukset saivat hänen kohdallaan ikävän käänteen, kun hän teloi kätensä.

– Tapaturmani vaati kisan ja kunnon pantteriloikan – kuin hyppy pallon perään. Tosi-tv seikkailuni päätteeksi olin eilen käsileikkauksessa. Vasemman peukaloni toisen puolen nivelside oli repeytynyt käytännössä irti. Leikkauksessa se ankkuroitiin titaanilla kiinni, Marja Kihlström kertoo Instagramissa.

– Kipsi pysyy kädessä ensi viikon keskiviikkoon ja sit kuulemma saan ”Michael Jackson” -lastan seuraavaksi 4. viikoksi. Tällä setillä ja hyvällä kuntoutuksella vasen peukku pitäisi olla taas priimakuntoinen, Marja jatkaa.

Käsivammasta huolimatta Marja on iloinen, että hän osallistui ohjelman kuvauksiin.

– Enhän mä tietenkään olisi halunnut loukkaantua, mutta se kaikki mitä sain kokea kuvauksissa upeassa jengissämme sai sielunkin hymyilemään. Ja tehdessä sattuu vai mitä? Koko tarinan kerron sitten kun saan siihen luvan. Ja ehkä näette mun pantteriloikan vie telkkarista, hän kirjoittaa.

Marja Kihlström on televisiokatsojille tuttu muun muassa Naked Attraction Suomi– ja Sex Tape Suomi -ohjelmista.

Lue myös:

Juontaja Marja Kihlström joutui jälleen kerran ikävään tilanteeseen yöelämässä – ”Käsi oli menossa jo hameen alle”

Seksuaaliterapeutti Marja Kihlströmin sometili kaapattiin – joutui kiristyksen kohteeksi: ”Miten tämä on v***u mahdollista?”