Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti, 39, avautuu harvinaisen avoimesti terapian sekä avoimen ja rohkean puhumisen voimasta. Hän kertoi ajatuksistaan Instagramissa julkaisemansa upean kuvan yhteydessä.

Martinalle Iholla-sarjan kuvaaminen toimii eräänlaisena terapiatyökaluna ja päiväkirjana, mutta sen lisäksi hän on käynyt kohta kaksi vuotta terapiassa.

– Se on ollut enemmän tai vähemmän mun pelastus, tai ainakin portti päästä eteenpäin ja kasvaa ehjäksi. Kasvaa elämän tuomien kokemusten mukana ja käsitellä niitä oikein, mitään unohtamatta ja ketään syyttämättä, Martina kirjoittaa.

– Tänään aamulla terapiasession jälkeen tuli valtava kiitollisuuden tunne itseäni kohtaan. Kiitollisuus siitä, että näen vaivaa oman henkisen kasvun ja hyvinvoinnin eteen. Haluan totisesti oppia paremmaksi ihmiseksi, ymmärtämään itseäni ja antamaan anteeksi itselleni.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Martina kannustaakin satsaamaan omaan mielenterveyteen, puhumaan, asettamaan rajoja, unelmoimaan ja olemaan terveellä tavalla itsekäs.

– Tämän ihmeellisen elämän jatkuva opiskeleminen ja ihmisenä kasvaminen on se mikä tuo sitä merkityksellisyyttä. Anna siis palaa! Mene, tutki ja elä!

Martina paljastaa myös kirjoittavansa parhaillaan aiheesta kirjaa.

– Siinä mennään hyvin hyvin syvälle mun ajatuksiin, arvoihin ja kokemuksiin.

Lue myös:

Seiska: Martina Aitolehti ja raiskauksesta syytetty Hannu Pikkarainen erosivat!

Martina Aitolehti avautuu elintasostaan – ”Mikään ei ole tullut ilmaiseksi”