Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehden ja ex-kiekkoilija Hannu Pikkaraisen suhde päättyi loppuvuodesta. Martina vahvisti eron Me Naisten haastattelussa tammikuussa.

– Pitkässä elämänkaaressa se oli melko lyhyt kokemus. Vaikka erot ovat aina tylsiä, ei se ollut shokki, Martina myöntää Me Naisille.

Hannu Pikkarainen on kommentoinut eroa ainoastaan Instagram-tilillään.

– Mä en osaa nyt vastata tai vaikka osaisinkin, niin jätän nyt tän tähän toistaiseksi ja avaan todellisen tietopankin jossain kohtaa. Koitan olla se fiksu tässäkin ja miettiä, mikä suhteessa on tärkeintä. Voittaako raha, status, materia yms. sen kaikista suurimman eli rakkauden? Hannu Pikkarainen kirjoitti pian Me Naisten jutun ilmestymisen jälkeen.

Nyt Hannu Pikkarainen kertoo löytäneensä karvaisen lohduttajan. Hän on hankkinut kaikessa hiljaisuudessa oman koiran, joka on pian luovutusikäinen.

– PikkuRambo lähetti mulle tänään kuvan ja kysyi voisko tulla taas hengailee pian mun kanssa. Oon kuulemma kiva setä. Vastasin myöntävästi ja sovittiin treffit tälle viikolle. Aika vaikee olis vastata kieltävästi tohon ilmeeseen, Hannu kirjoitti koiran kuvan yhteyteen.

Lue myös:

Martina Aitolehti ja Hannu Pikkarainen jälleen keskellä erohuhuja – Aitolehti poisti parin yhteiskuvat somesta!

Martina Aitolehti matkusti Lontooseen – hehkuttaa reissuaan: ”Ihmiset elävät joka solulla”