Martina Aitolehti – Ero!

Martina Aitolehti kertoi maanantaiaamuna julkaisemassaan Instagram päivityksessä eroavansa lapsensa isästä Stefan Thermanista.

Aitolehti julkaisi päivityksen maanantaiaamuna. Hän aloittaa ilmoituksen Tommy Tabermannin runolla ja kertoo sitten eropäätöksestään.

– Jokainen meistä on vastuussa omasta elämästä ja omista valinnoista. Nyt mulle ja lapsille ei enää jää vaihtoehtoja kun päästää irti. Me kuljetaan eri polkuja ja nyt on aika opetella hengittämään uudelleen ja syvempään. Olen surullinen, mutta pärjään. Ilman surua ei ole kasvua, Martina kirjoittaa.

Hän kertoo viimeisten vuosien olleen henkisesti hyvin opettavaisia ja kasvaneensa ihmisenä kilometrejä. Päätökseen johtanut prosessi alkoi konkreettisesti Aitolehden lähdettyä Atlantin yli purjehdukselle.

– Olen joutunut kohtaamaan jotain niin absurdia surua ja pelkoa ettei sanat riitä niitä tunteita kuvailemaan. Tunnen silti kiitollisuutta tästä kaikesta, koska se on pakottanut mut opiskelemaan elämää ja sen syvintä merkitystä. Se on pakottanut mut kohtaamaan itseni.

Aitolehti myös kiittää Thermannia.

– Kiitos yhteisestä matkastamme ja kiitos tuosta enkelistä joka yhdessä saatiin aikaan. Hänessä on rakkaus nyt ja ikusesti. Kiitos että otit Victorian kuin omaksesi.

Hän kirjoittaa päivityksen lopussa, ettei rakkaus katoa koskaan vaan muuttaa vain muotoaan.

– Jonakin päivänä me koukistumme toistemme ympärille ja napsahdamme lukkoon, emmekä irtoa enää, hän päättää päivityksensä.

Hyvinvointiyrittäjänä toimiva Aitolehti muutti avoliittoon Thermanin kanssa vuonna 2011 ja he saivat Isabella-tyttären vuonna 2012. Parin suhde oli katkolla kesän 2017, mutta he palasivat lopulta yhteen vaikka vuodelle 2018 suunnitellut häät peruttiin. Pari kuitenkin vaihtoi kihlat elokuussa 2019.

Aitolehdellä on myös vuonna 2009 syntynyt Victoria-tytär yhdessä ex-miehensä Esko Eerikäisen kanssa.

Näet Aitolehden päivityksen alta. Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

View this post on Instagram

Sitoutua niin syvästi että muuttuu pohjattomaksi Puristaa niin lujasti että muuttuu rajattomaksi Rakastaa niin mielettömästi ettei mikään enää ole vailla merkitystä. "Tommy Taberman" Viimeiset vuodet on ollu mulle henkisesti hyvin opettavaisia ja olenkin kasvanut ihmisenä kilometrejä. Tämä prosessi alkoi konkreettisesti viime marraskuussa kun lähdin Atlantin yli purjehdukselle. Nyt on aika päättää se. Olen joutunut kohtaamaan jotain niin absurdia surua ja pelkoa ettei sanat riitä niitä tunteita kuvailemaan. Tunnen silti kiitollisuutta tästä kaikesta, koska se on pakottanut mut opiskelemaan elämää ja sen syvintä merkitystä. Se on pakottanut mut kohtaamaan itseni. Matka on vielä pitkä, mutta sentään se on aloitettu. Jokainen meistä on vastuussa omasta elämästä ja omista valinnoista. Nyt mulle ja lapsille ei enää jää vaihtoehtoja kun päästää irti. Me kuljetaan eri polkuja ja nyt on aika opetella hengittämään uudelleen ja syvempään. Olen surullinen, mutta pärjään. Ilman surua ei ole kasvua. Pärjään. Kiitos yhteisestä matkastamme ja kiitos tuosta enkelistä joka yhdessä saatiin aikaan. Hänessä on rakkaus nyt ja ikusesti. Kiitos että otit Victorian kuin omaksesi. Rakkaus ei katoa koskaan, se vain muuttaa muotoaan. "Jonakin päivänä me koukistumme toistemme ympärille ja napsahdamme lukkoon, emmekä irtoa enää."

A post shared by Martina Aitolehti (@martinaaitolehtiofficial) on


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Suosikkileffat ja -sarjat nyt ilmaiseksi - Lue lisää tästä!
Suosikkileffat ja -sarjat nyt ilmaiseksi - Lue lisää tästä!