Hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehti lomaili viime viikolla uuden kumppaninsa, julkkisyrittäjä Jesper Backerin kanssa Espanjan auringon alla Mallorcalla. Kumpikaan parin osapuoli ei ole vahvistanut suhdettaan medialle, mutta kaksikon välinen rakkaus on tullut selväksi Martinan ja Jesperin Instagramiin julkaisemista kuvista.

Samaan aikaan kun Martina ihasteli Espanjan jylhiä maisemia tuoreen rakkautensa kanssa, vietti hänen entinen kumppaninsa, ex-jääkiekkoilija Hannu Pikkarainen urheilullista kevätviikkoa koto-Suomessa. Pikkarainen julkaisi viime viikon aikana omalle Instagram-tililleen useita postauksia, joissa hän hehkutti liikunnan iloa milloin uimisen, milloin pyöräilyn ja milloin lenkkeilyn äärellä.

Hannu ja Martina ilmoittivat erostaan alkuvuodesta. Tämän jälkeen Hannu on kertonut avoimesti Instagram-seuraajilleen kärsineensä eron jälkeen kovista sydänsuruista.

Hannun kevät on muutenkin ollut haastava. Hänet tuomittiin huhtikuussa ehdottomaan vankeusrangaistukseen raiskauksesta. Hannu itse on kiistänyt rikoksen ja aikoo valittaa hovioikeuteen.

Nyt Hannu kuitenkin kertoo viime viikon olleen mahdollisesti hänen paras viikkonsa tänä vuonna.

– Ekaa kertaa tuntuu et oon ollut ihminen kokonaisen viikon, Hannu toteaa Instagramissa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Uutiset Martinan uudesta rakkaasta ovat varmasti kantautuneet Hannun korviin, mutta hän ei ota asiaan suoraan kantaa sometilillään. Mies myöntää silti, että hänen viikkoonsa on mahtunut myös vaikeita asioita.

– Tottakai on asioita jotka painaa ja on aika satuttaviakin. Täs alkaa kuitenkin suojakuori olee jo sen verran paksu, ettei oikein mikään enää hetkauta. Ja vaikka hetkauttais niin aina noustaan, aina mennään Jutin sanoin eteenpäi, hän painottaa.

– Liikkuminen ja rutiinit on tottakai edelleen tärkeessä roolissa jaksamiseen, mut oon myös tosi kiitollinen kaikille jotka ootte ollu auttamassa mua tähän tilaan pääsemiseen, niin livenä kun täällä Instassakin.

Lauantaina Hannu oli pyöräilemässä ystäviensä kanssa Espoon rannikkomaisemissa. Hän ylistää päivää postauksensa lopussa.

– Eilinen pyörälenkki hyvässä seurassa oli ehkä viikon kruunu, Hannu hehkuttaa.

Lue myös:

Raiskauksesta vankilaan tuomittu Hannu Pikkarainen suuren päätöksen edessä – myöntää pelänneensä kiusallisia tilanteita: ”Halusin olla rehellinen”

Martina Aitolehti ja tanskalainen julkkisyrittäjä eivät peittele enää suhdettaan – julkaisivat ensimmäisen yhteiskuvan!