Salatut elämät -sarjasta suomalaisille tunnetuksi tullut näyttelijä ja mediapersoona Markku Pulli on kuluneiden vuoden sisällä kokenut suuren muodonmuutoksen, kun hän on aloittanut treenaamaan säännöllisesti kuntosalilla.

Pulli teki päätöksen massiivisesta elämäntaparemontista täytettyään 30 vuotta tammikuussa 2018.

– Sain sysäyksen elämäntaparemonttiin kolmenkympin korvilla. Asetin tavoitteeksi olla nelikymppisenä paremmassa kunnossa kuin koskaan aiemmin, Pulli paljastaa Metropolille Ice Power Afterwork -tapahtumassa.

– Tavoitetta kohti on tässä koko ajan menty. Välillä on ollut parempia hetkiä ja välillä vähän huonompia, mutta ihan hyvin treeni minulle yleisesti maistuu, hän lisää.

Pulli on julkaissut omalle Instagram-tililleen runsaasti kuvia treeniprojektistaan. Alla olevanssa kuvassa näet Pullin prosessinsa alussa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Tämän vuoden syyskuussa Pulli näytti tältä:

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Vaikka Pullin tulokset ovat huikeita, ihan helppoa treenaaminen ei hänellekään aina ole. Välillä esteeksi salilla käymiseen asettuu motivaatiopula, kun taas toisinaan treeniputkeen tulee tauko sairastumisen vuoksi.

Näin kävi loppukesästä, kun Pulli sairastui yllättäen koronaan. Ärhäkkä tauti vei miehen hetkeksi totaaliseen vuodelepoon.

– Pienistä notkahduksista noustaan niin, ettei treenaamista koskaan lopeteta kokonaan. Monet saattavat heittää hanskat tiskiin heti ensimmäisen vastoinkäymisen kohdalla, mutta näin ei kannata tehdä, Pulli tokaisee.

– Elämäntilanteet muuttuvat aina ja välillä voi olla hyvin vaikeaakin löytää motivaatiota. Silloin on hyvä muistaa, miksi aikoinaan leikkiin lähdettiin ja pitää omat tavoitteet kirkkaasti mielessä.

Pullille syyt elämänremontin aloittamiseen liittyivät puhtaasti terveyteen, eivät niinkään ulkonäköön.

– Toivon kovasti, että saan vanhempana voida hyvin, ja että jaksan tehdä asioita. Mitä vanhemmaksi tulee, sitä haastavammaksi ihmisen tie muodostuu, jos ei ole hyvässä kunnossa. Tämän vuoksi päätin, että haluan tehdä ahkerasti töitä oman terveyteni eteen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Siitä huolimatta, että Pullille ulkonäkö on toissijainen juttu, joutuu hän välillä pohtimaan paidattomien kuvien lisäämistä sosiaaliseen mediaan.

– Se on hassua, että vaikka tykkään rohkeasti heittää someen esimerkiksi huumoripainotteista sisältöä, niin sitten kun on oma kroppakuva kyseessä, joutuu julkaisemista jonkin aikaa aina punnitsemaan, Pulli naurahtaa.

– Minulle on kuitenkin ollut tärkeää julkaista kuvia muutoksestani, jotta pystyn motivoimaan muita samaan. Olen saanut paljon hyvää palautetta, jossa kiitellään ja todetaan, että pitäisi itsekin ottaa itseään niskasta kiinni. Se on ollut positiivista.

– Itselläni on ollut rankka tie, joten kyllä haluan olla ylpeä saavutuksistani, näyttelijä alleviivaa.

Lue myös:

Paidaton Markku Pulli esittelee huikeaa muodonmuutostaan – raju sairastuminen toi vastoinkäymisiä: ”Korona kävi vierailulla”

Markku Pulli paljastaa asian, josta haaveilee saunassa – myöntää rehellisesti: ”Minulla ei ole ikinä ollut sixpackia”