Liikemies Joel Harkimo, 30, on seurustellut somevaikuttajana ja juontajana tunnetun Janni Hussin, 29, kanssa jo yli kaksi vuotta. Helsingissä asuvan parin suhde on Joelin mukaan lähentynyt entisestään korona-aikana.

– Olemme tehneet enemmän himassa duunia, ja meillä on ollut hauskaa. Eihän meillä huonosti ole mennyt ikinä, mutta nyt tuntuu, että menee koko ajan paremmin, Joel kertoo Me Naisille.

Joel toimiikin nykyään myös Jannin Instagram-valokuvaajana tämän luodessa sisältöä yli 240 tuhannelle seuraajalleen. Joel julkaisi muutama viikko sitten omalla Instagram-tilillään hauskan kuvan, jossa esittelee toista toimenkuvaansa Instagram-poikaystävänä.

Kuvassa Joel on ottamassa kuvaa aurinkoisesti hymyilevästä Jannista hieman tuskainen ilme kasvoillaan ja on ripustanut Jannin kasvoja valaisevan rengasvalon päähänsä.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Joel paljastaa, ettei ennen parin suhdetta ollut juurikaan perehtynyt valokuvaukseen, mutta sen aikana hänestä on kehittynyt varsin hyvä kuvaaja.

– Alkuun sain Jannilta palautetta, että rajaus ja valo olivat huonoja, mutta nyt ne ovat useammin kohdallaan. Otan kuvia Jannista keskimäärin kaksi kertaa viikossa. Aika nopealla aikataululla saattaa tulla, että nyt kuvataan. Yleensähän niitä pitää ottaa useampi.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Juttua muokattu 15. helmikuuta kello 14.50.

Lue myös:

Janni Hussi kehuu Joel Harkimoa mestarikokiksi ja kiistää riitelevänsä Hjalliksen kanssa – ”Sinänsä siihen varmaan olis ainekset”

Janni Hussi kommentoi somessa parisuhdettaan Joel-rakkaaseen: ”Meillä on vahva luottamus parisuhteessa”