Entinen taitoluistelija Kiira Korpi paljastaa tuoreessa Me Naiset -lehden haastattelussa eronneensa miesystävästään, pankkiirina työskentelevästä Pekasta.

Ero tapahtui Korven mukaan jo viime vuoden loppupuolella. Vaikean päätöksen taustalla vaikutti onnettomuus, johon hän joutui lokakuisella New Yorkin -matkallaan.

Haastattelussa Korpi kertoo panostaneensa jo pitkään omaan henkiseen hyvinvointiinsa ja käsitelleensä mielessään hyvin vaikeita aiheita. Kaatumisonnettomuuden myötä Korpi oivalsi jälleen uusia asioita itsestään.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Reissusta palattuaan Korpi myönsi, ettei hän kokenut olevansa seksuaaliselta suuntautumiseltaan hetero.

– Minulla on aina ollut se tieto, että viehätyn ja sytyn myös naisista, mutta olen vähätellyt sitä tai vaientanut tunteen itsessäni. En ole sallinut itseni ajatella sitä sen pidemmälle, Korpi toteaa Me Naisille.

Syvällisten pohdintojensa seurauksena Korpi päätti erota Pekka-rakkaastaan.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Tällä hetkellä Korpi ajattelee, että voisi jatkossa ihastua ihmiseen sukupuolesta riippumatta. Hänen mukaansa oman seksuaalisen identiteetin tunnistaminen ja tunnustaminen ei ole ollut hänelle itsestään selvää.

– Se on vaatinut hyväksymistä myös itseltä, nainen summaa.

Kiira Korpi oli aiemmin avioliitossa ex-miehensä Arthur Borgesin kanssa. Pariskunta meni naimisiin vuonna 2018, mutta kesällä 2021 Korpi kertoi omalla Instagram-tilillään unelmaliiton päättyneen eroon. Yhteisiä vuosia Korvella ja Borgesilla oli takanaan peräti 11.

Lue myös:

Rakastuneen Kiira Korven perhe sai uuden tulokkaan – päätyi adoptioon: ”Nimeni on Pika”

Yle: Kiira Korpi paljasti seurustelevansa – ”Hän ei ole urheilija”