Nylon Beat -yhtyeen laulajana aikoinaan tunnetuksi tullut, nykyisin soolouraa tekevä Erin Anttila puhuu Me Naiset -lehden tuoreessa haastattelussa hyvin avoimesti perhe-elämästään.

Kahden lapsen äiti sanoo pyrkivänsä elämään mahdollisimman tavallista arkea perheensä kanssa. Eriniä kauhistuttaa lukea kuuluisuuksien lapsista, jotka kokevat jääneensä sivullisiksi, kun vanhemmat ovat keskittyneet omiin uriinsa.

– Olisi järkyttävää kuulla se omien lasteni suusta, Erin tokaisee Me Naisille.

Erinin mielestä on ihastuttavaa nähdä, kuinka hänen 8-vuotias esikoispoikansa ”nauttii rutiineista, karttaa liikaa huomiota ja on tavoiltaan suorastaan konservatiivinen”.

– Välillä naurammekin, että hän on syntynyt niin väärään perheeseen. Oikeasti hän opettaa meitä aikuisia aivan mielettömästi.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Joulukiireiden aikaan Erinin poika oli yllättänyt vanhempansa ehdottamalla ravintolakäynnin sijasta ruoanlaittoa kotona.

– Takapenkillä poikani kysyi: ’Miks me aina käydään ravintolassa tai te tilaatte ruokaa kotiin?’ Hän vaati, että me vanhemmat kerrankin laittaisimme ruokaa itse ja että istuisimme kaikki pöytään yhdessä ja söisimme samaan aikaan. Mitä siinä voi sanoa? Olet aivan oikeassa, lapseni!

Tämän jälkeen Erin teki miehensä Vesa Anttilan kanssa suuren muutoksen perheen ruokailutottumuksiin ja alkoi laittamaan aterioita entistä enemmän itse.

Lähde: Me Naiset

Lue myös:

Jättiyllätys! Laulaja Erin mukana Putouksessa – ”Ehkä pahinta olisi…”

Laulaja Erinillä ja Suomen kaunein koti -ohjelman asiantuntijalla yllättävä yhteys!