Muusikkopariskunta Chisu ja Jori Roosberg ovat olleet naimisissa reilun vuoden. Yhdessä he ovat paitsi aviopari, myös työpari sekä yhtiökumppaneita. Nyt he kertovat Me Naisille antamassaan ensimmäisessä yhteishaastattelussa miten löysivät toisistaan hengenheimolaiset.

Chisu oli pitänyt avioliittoa vanhanaikaisena instituutiona ja ollut pitkään sitä vastaan. Jorin vaikutuksesta Chisun asenne ja pelot kuitenkin murtuivat.

– Ajattelin, että avioliitto oli joskus muinoin ollut hyvä turva mutta nykyään jo hieman tarpeeton. En myöskään uskonut lauseeseen ’kunnes kuolema meidät erottaa’, Chisu kertoo Me Naisille ja sanoo parin suhteen perustuvan vapaaehtoisuuteen ja rehellisyyteen.

– Kun olemme sitoutuneita liittoon, joka valitaan joka päivä uudelleen, meillä on hyvät mahikset päästä yhdessä jopa sinne kuolemaan saakka.

Pariskunta otti naimisiin mennessään uuden Roosberg-sukunimen, joka oli ensin musiikintekijäduon tunnus. Chisun mukaan uusi nimi edustaa heille uutta aikakautta.

– Se on nimi suvulle, jonka me yhdessä loimme. Saa nähdä, saammeko joskus yhteisiä lapsia, mutta jo nimen mukana syntyi jotain uutta. Sillä on ollut iso merkitys, vaikka alkuun vaikeinta olikin muistaa, mikä mun nimi on.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jorille sukunimen vaihtaminen ja vuosi sitten solmittu avioliitto tarkoitti muutosta identiteetille. Avioliitto on hänen mukaansa voimakas kahden hengen liitto, josta pidetään kiinni.

– Meidän välillämme tuntui heti jokin puhtaus ja syvä luotto toiseen. Oli selkeä maali, jota kohti oli helppo yhdessä lähteä. Jo heti alussa tuli tunne, vau, tästä voi tulla mitä vain, Jori kertoo haastattelussa.

– Mua ihan ottaa vatsasta, kun olen niin onnellinen siitä, että voimme tehdä mitä vain. Rakastan tehdä sun kanssa töitä, kun se on niin kivaa ja inspiroivaa, Chisu komppaa miestään.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pariskunnalla on yhteinen firma, 11 ONES Oy, joka on Jorin mukaan moderni musiikkiyhtiö jonka tähtäin on kansainvälisessä tekemisessä. Toistaiseksi perhe pysyy kuitenkin Suomessa, sillä Chisulla on 6-vuotias tytär ja Jorilla on myös kaksi lasta.

Lue myös:

Katso upeat kuvat! Chisu hätkähdyttää dramaattisella tyylillään – juhli miehensä uutta albumia

Muusikko Chisu vuoden naimisissa – julkaisi uusia kuvia hääjuhlasta: ”Vaikeinta on ollut muistaa uusi sukunimi”