Kansanedustaja ja kokoomuksen varapuheenjohtaja Elina Valtonen paljasti aiemmin syksyllä seurustelevansa mediapersoona Jussi Heikelän kanssa. Pariskunta edusti ensimmäistä kertaa yhdessä itsenäisyyspäivän vastaanotolla presidentinlinnassa.

Ennen nykyistä suhdettaan Valtonen eli avioliitossa ex-miehensä Jukka Lepomäen kanssa. Tammikuussa 2021 Valtonen kuitenkin ilmoitti eroavansa Lepomäestä, jonka kanssa hänellä on kaksi yhteistä lasta.

Valtonen muistelee raskasta avioeroaan Me Naiset -lehden tuoreessa haastattelussa.

– Oli päiviä, joina tunsin vain vajoavani. En nähnyt lohtua tai valoa missään suunnassa, vaan yritin vain suoriutua kaikesta, Valtonen toteaa Me Naisille.

– Henkisesti minua kuitenkin auttoi se, että tiesin koko ajan eropäätöksen olevan oikea. Vaikka oli kuinka vaikeaa, oli selvää, että eteenpäin on mentävä. On varmasti hankalampaa, jos erossa jää jonkinlaiseen välitilaan pohtimaan päätöstä, hän lisää.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Elina Valtonen ja kumppani Jussi Heikelä Linnan juhlissa. Kuva: AOP

Tänä päivänä Valtonen on jälleen hyvin onnellinen nainen. Suhde Jussi Heikelän kanssa tuo toivoa muutoin epävarmojen aikojen keskelle.

– Tässä suhteessa on helppoa olla, ja meillä synkkaa hyvin. Sitä todella arvostan, Valtonen iloitsee.

Erityisen kiitollinen Valtonen on siitä, kuinka paljon yhdistäviä kiinnostuksenkohteita hänellä ja Heikelällä on.

– Tykkäämme Jussin kanssa samoista asioista kuten urheilusta, veneilystä ja ravintolassa syömisestä. Ajattelemme myös saman suuntaisesti arjen asioista. Politiikan suhteen sen sijaan ei tarvitse tai saakaan olla kaikesta ihan samaa mieltä, Valtonen summaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lähde: Me Naiset

Lue myös:

Jussi Heikelän kanssa seurusteleva Elina Valtonen joutui auto-onnettomuuteen – jää sairauslomalle: ”Muistetaan iloita elämästä!”

IL: Jussi Heikelä seurustelee kansanedustajan kanssa