Entinen Miss Suomi ja somevaikuttaja Sara Sieppi avautuu Me Naiset -lehdelle rahankäytöstään. Hän kertoo lehdelle käyttävänsä rahaa noin 3000 euroa viikossa.

Saralla menee kuukausittain rahaa autoon, suoratoistopalveluihin, kuntosalijäsenyyteen sekä netti- ja puhelinliittymiin. Lisäksi hän maksaa asuntolainaa ja yhtiövastiketta.

– Minulle ei ole tyypillistä pitää kirjaa menoistani, enkä katso hintoja ruokakaupassa. Tiedän suunnilleen, mihin rahani menevät, ja se riittää. Olen suurpiirteinen ja kun olen jakanut jääkaappini toisen ihmisen kanssa, en yhtään jaksa sellaista, että sinun jugurtit ja minun jugurtit, Sara avautuu lehdelle.

Sara tienasi vuoden 2020 verotietojen mukaan ansio- ja pääomatuloja 156 102 euroa. Huipputuloilla elävä Sara osti hiljattain ison kaksion Etelä-Helsingin alueelta, missä neliöhinnat hipovat 10 000 euroa neliöltä. Asunto on toinen, jonka Sara omistaa. Lisäksi Sara osti hiljattain kesämökin.

– Nykyinen tilanteeni on kymmenen vuotta jatkuneen työn tulos, mikään tästä ei ole syntynyt hetkessä. Olen menestynyt siinä, mitä teen ja saan nyt nauttia elämästä, jonka olen työlläni itselleni mahdollistanut, Sara toteaa lehdelle.

Lähde: Me Naiset

Lue myös:

Sara Sieppi avautuu uutuussarjassa vakavista terveysongelmistaan: ”On ollut sydänviat, burnoutit ja univaikeudet”

Sara Sieppi paljasti sairastaneensa koronan – suuntasi toivuttuaan luksuskylpylään!